Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

Je hoeft niet naar Frankrijk of Spanje.

Sneek biedt alles dat je nodig hebt!

Toen Jappie van der Pol in 2013 via Yamaha motoren in contact kwam met TrackJack, was hij een van eerste partijen in Nederland die zeiljachten ging voorzien van een GPS tracker. Inmiddels ruim 8 jaar  later zitten er nog steeds systemen in de boten die toentertijd zijn ingebouwd. “Het is een enorm stabiel en betrouwbaar systeem.”

Als je in Sneek bent en een van de meest enthousiaste personen van je leven tegenkomt, is de kans groot dat je Jappie van der Pol tegen het lijf bent gelopen. De eigenaar van verhuurbedrijf  Polboten groeide op in Friesland en het verhuurbedrijf is hem met de paplepel ingegoten. “Mijn vader zegde zijn baan op en begon een verhuurbedrijf. 10 jaar later werden de eerste nieuwe boten gekocht en nog 10 jaar later kwam ik in het bedrijf.” Inmiddels heeft het een enorme vlucht genomen. Er kwamen grotere schepen, een (online) boekingssysteem en een automatiseringsslag met onder andere de boot tracker van TrackJack. “Inmiddels zijn we een van de modernste zeilbootverhuurbedrijven.”

polboten gps tracker boot trackjack

Polboten heeft de mooiste en modernste zeiljachten in de verhuur beschikbaar.

GPS trackers voor de boten

polboten boottracker

Polboten maakt gebruik van de boot GPS trackers tegen diefstal of andere gevallen van nood. “Op het moment dat er slecht weer dreigt wil ik zeker weten dat mijn klanten niet midden op het IJsselmeer zitten. Maar verder kijk ik er liever niet al te veel naar, alleen voor praktische zaken. Zo is het ideaal als er storingen aan boord zijn. Het systeem maakt het waanzinnig handig voor de toerit.”

Maar die storingen zijn er gelukkig amper. “We zijn een heel goed verhuurbedrijf dat erg goed omgaat met haar spullen. Dat is ook de reden dat het grootste deel van de volgsystemen nog van het eerste uur zijn.”

“Het is een enorm stabiel en betrouwbaar systeem.
Het grootste deel van de volgsystemen is nog van het eerste uur”

Druk in de winter, rustig in de zomer

Na een onrustig 2020 door corona ziet 2021 er weer uit zoals het hoort. De boten gaan op 1 april het water in en in 5 tot 6 maanden moet het gebeuren. Toch is het druk in de winter en rustig in de zomer. “Mensen denken vaak dat dat andersom is, maar die begrijpen onze business niet. In de winter moeten we alles onderhouden, repareren en klaar maken, terwijl in de zomer iedereen lekker aan het varen is. We hoeven ons nooit te vervelen, zeker niet op de wisseldagen, maar we kunnen zeker wel eens in het gras gaan zitten genieten.”

En dat Jappie geniet van zijn werk is duidelijk. Hij werkt met blije mensen en actieve mensen en dan ook nog in de mooiste provincie van Nederland, zo zegt hij zelf. “Je hoeft niet naar Frankrijk of Spanje. Je stapt op de boot, als je even aanlegt aan een steigertje zet je de barbecue aan en hebt de tijd van je leven.”

polboten gps tracker

De Sportina 25 met een zeilhoogte van 11 meter op het IJsselmeer.

TrackJack en POLBOTEN

Polboten gebruikt de TrackJack OTM, dé GPS boot tracker

  • Aan te sluiten op de voedingsspanning van het vaartuig
  • Altijd de laatste locaties op de kaart
  • Dekking door heel Europa, zonder meerkosten!

Meer over de OTM

Bekijk onze video: GPS tracker boot

Langweerder Sloep

GPS Tracker boot - langweerder sloep

Via de GPS trackers in de boten wordt continu een oogje in het zeil gehouden. Het scherm staat heel de dag aan. “We kunnen ingrijpen als sloepen te ver weg gaan, of zodra we zien dat ze het niet gaan redden om op tijd terug te komen." De verhuurvloot bestaat nu uit 25 sloepen.

Schaffenburg

succesverhaal trackjack schaffenburg

“Vroeger betaalde iedereen gewoon bijtelling in de privéwagens. Een collega had al TrackJack en die heeft het intern aangeraden. Maar daarnaast is het ideaal voor onze planning." Inmiddels rijden er 20 voertuigen met het track en trace systeem van TrackJack.

Altijd de nieuwste ontwikkelingen?

Via onze online update mist u nooit meer wat

Meld u aan!

Blijf op de hoogte van TrackJack!

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding