Kies uw taal

Kilometerregistratie app

Kilometerregistratie app

Heeft u een kilometerregistratie app nodig?

De kilometerregistratie app van TrackJack neemt de kilometerregistratie  volledig uit handen. Het  wordt volledig automatisch verzorgd en er hoeft nauwelijks een handeling voor uitgevoerd te worden. Deze kilometerregistratie app voor iPhone en Android is fiscus proof, gecertificeerd en voldoet aan alle eisen van de Belastingdienst. De meest gebruikte kilometerregistratie app in Nederland.

Zo werkt de kilometerregistratie app van TrackJack

Met de kilometerregistratie app van TrackJack wordt de volledige kilometerregistratie automatisch bijgehouden. Er wordt een GPS kilometerregistratiesysteem in de auto geplaatst die alle ritten en kilometers bijhoudt.  Vervolgens downloadt u onze kilometerregistratie app en bekijkt de volledige kilometerregistratie op uw smartphone of tablet, geschikt voor iOS en Android. U kunt de kilometerregistratie nog bewerken en vervolgens gemakkelijk downloaden.

Kilometerregistratie app TrackJack

Kilometerregistratie app - zo werkt het

Gemakkelijk onderscheid privé en zakelijke kilometers

In de kilometerregistratie app voor iPhone en Android staan alle ritten standaard op zakelijk. Via een privéknop in de kilometerregistratie app kunt u aangeven dat een rit die u gaat rijden privé is. Ook kunt u achteraf het karakter van een rit nog aanpassen  en kunt u kantooruren instellen. Alle ritten binnen deze tijden zijn zakelijk en erbuiten privé. Heel makkelijk en eenvoudig.

Kilometerregistratie app - prive en zakelijk

Beheer via de app & het online account

U heeft niet alleen een kilometerregistratie app, u kunt ook inloggen op het   online account , waar u over nog meer functies en mogelijkheden beschikt.

Download de kilometerregistratie app  gratis voor iPhone en Android.

Kilometerregistratie app - online en app

Rapportage downloaden in drie muisklikken

U kunt de kilometerregistratie heel eenvoudig downloaden naar Excel, PDF of Fiscaal rapport.

U kunt er zelfs voor kiezen om de kilometerregistratie automatisch periodiek te laten mailen, bijvoorbeeld maandelijks. Dan ontvangt u van ons elke maand de volledige kilometerregistratie in de e-mail en hoeft u deze alleen nog maar op te slaan.

Kilometerregistratie app downloaden

De kilometerregistratie app is volledig Fiscus Proof

Een bijkomend voordeel is dat de kilometerregistratie app van TrackJack voldoet aan alle eisen van de Belastingdienst voor een sluitende kilometerregistratie. Gecertificeerd door de Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen. Zo bent u er zeker van dat de kilometerregistratie sluitend is en precies is zoals de Belastingdienst het wil.  De meeste kilometerregistratie apps hebben geen keurmerk, belangrijk om op te letten bij de aanschaf van een kilometerregistratiesysteem.

Kilometerregistratie app - Belastingdienst proof

Zo werkt de kilometerregistratie app in de praktijk

Om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden, laten we u in een online rondleiding zien hoe de kilometerregistratie van TrackJack in de praktijk werkt.  Van het inloggen op het  account tot het downloaden van rittenrapporten en meer.

Bekijk de online rondleiding

Kilometerregistratie app - video
ritregistratie auto

TrackJack PRO Fiscaal

Optie 1: eenmalige aanschaf

€199,00
I.P.V. €255,58

Gebruikskosten:
v.a. € 5,95 per maand

Bestel nu

OF

Optie 2: Lease All-in

€17,50
per maand

Gebruikskosten:
All-in

Bestel nu

Genoemde prijzen exclusief BTW.

De Kabath vastgoedbeheer

voertuigvolgsystemen bij De Kabath

De Kabath vastgoedbeheer bv is gespecialiseerd in het beheer van tijdelijk leegstaand vastgoed door heel Nederland. En alle ritten van de personenwagens die er worden gemaakt, worden automatisch vastgelegd met de GPS kilometerregistratie van TrackJack.

Schaffenburg

succesverhaal trackjack schaffenburg

“Vroeger betaalde iedereen gewoon bijtelling in de privéwagens. Een collega had al TrackJack en die heeft het intern aangeraden. Maar daarnaast is het ideaal voor onze planning." Inmiddels rijden er 20 voertuigen met het track en trace systeem van TrackJack.

Op de hoogte blijven?

Via onze digitale update mist u niets over onze kilometerregistratie app.

Meld me aan

Blijf op de hoogte van TrackJack!

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland
Salesforce
Carsys
Outsmart

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding