Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

Vereniging Zakelijke Rijders

De VZR informeert de zakelijke rijder over alles dat met mobiliteit te maken heeft

De Vereniging Zakvzr trackjackelijke Rijders (VZR) is dé vereniging die opkomt voor zakelijk rijdend Nederland. Ze zitten  in de lobby richting de overheid en proberen complexe materie makkelijk te maken . Denk daarbij aan variabele bijtelling, betalen naar gebruik, de Belastingvrije kilometervergoeding en nog zoveel meer.

TrackJack is trots partner van de VZR en helpt haar leden om alle informatie over rittenregistratie en bijtelling duidelijk te maken én op te lossen.

 

Q&A met Mariska Hustings

We vroegen Mariska Hustings, directrice van de VZR, om haar visie op het zakelijke landschap. Wilt u alles weten over de VZR en de vuist die ze maken richting de overheid? Lees nu de Q&A tussen TrackJack en de Vereniging Zakelijke Rijders.

Lees de Q&A direct

vzr kilometerregistratie

Podcast met Jan van Delft over Bijtelling en alle veranderingen

Jan van Delft VZR TrackJack podcast bijtelling

Voorzitter van de Vereniging Zakelijke Rijders vertelt ons alles over de bijtelling, de 500 kilometer, het ontstaan van de VZR en de visie voor de toekomst.

Podcast met Mariska Hustings over actuele mobiliteit

TrackJack Podcast Mariska Hustings

Directeur bij de Vereniging Zakelijke Rijders snijdt álle actuele onderwerpen aan over zakelijke mobiliteit. Betalen naar gebruik, mobiliteitsbudget, de laadpaal en meer.

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close