Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

We gaan voor het milieu, voor de wereld, onze portemonnee en veiligheid op de weg.

succeserhaal vastgoed serviceIn Den Haag Ypenburg is er altijd competitie gaande. De strijd is sinds een jaar losgebarsten over wie de meest efficiënte en groene bestuurder van Vastgoed Service wordt. Eén keer eerder werd de prestigieuze prijs al uitgereikt en bestuurders kijken al naar verbeteringen voor de tweede uitreiking. Maar de volgende stap in duurzaamheid komt niet bij de bestuurders vandaan.

Toen Vastgoed Service in 2010 startte, werd ze verantwoordelijk voor al het onderhoud aan alle studentenwoningen die DUWO hun vleugel heeft. En dat zijn er nogal wat. De teller staat inmiddels op circa 35.000 verhuureenheden. Heb je een studentenwoning in Den Haag, Delft, Leiden of Amsterdam? Grote kans dat Vastgoed Service bij onderhoud op bezoek komt.

Vakmannen, Klant Contact Center en service op locatie

Directeur Frans Kern vertelt trots over zijn bedrijf: “We begonnen als vaste aannemer voor 2 opdrachtgevers uit Delft; Duwo en Woonbron. Sinds twee jaar zijn we de exclusieve partner van DUWO en opereren we landelijk in hun studentenhuisvesting. We zijn VCA gecertificeerd, de eerste partij die EFQ gecertificeerd is (Eye for Quality, Red.), hebben duurzaamheid heel hoog in het vaandel staan en proberen op een LEAN manier continu te verbeteren en te werken aan een inovatieve  organisatie.”

Zo was Vastgoed Service een van de eerste bedrijven in Nederland die het mogelijk maakte om schade of reparaties te melden vanuit de collegezaal middels WhatsApp. Maar via de telefoon of mail contact opnemen met het Klant Contact Center is natuurlijk ook nog steeds mogelijk.

“Data die we verzamelen, verzamelen we echt om efficiënter te werken.”

vastgoedservice kilometerregistratie

De processen passen ook haarfijn in elkaar. Zo wordt de standaard voorraad geleverd door Mastermate, en de aanvullingen voor de gebruikte voorraad wordt geleverd aan de dichtstbijzijnde Mastermate vestiging. Daar kunnen de bestuurders van de inmiddels 18 wagens alles ophalen, waardoor het aantal reisbewegingen en kilometers tot een minimum beperkt blijft.

“Hierdoor hebben we altijd op tijd onze spullen, hebben we het snel en staan onze vakmannen nooit met lege handen,” vertelt Peter Pronk, hoofd uitvoering.

Green Driving voor verbeterde duurzaamheid

Peter is inmiddels 4 jaar in dienst bij Vastgoed Service en verantwoordelijk voor het operationele reilen en zeilen. De rittenregistratie die via TrackJack loopt is er één van. “Toen we afgelopen jaar door Bereikbaar Haaglanden werden benaderd om mee te doen in een pilot over CO2 reductie, slimmer werken en duurzamer denken kwam TrackJack om de hoek met Green Driving. Een mooie uitbreiding op de bestaande ritregistratie waarbij onze bestuurders op rijgedrag worden beoordeeld. Snel remmen, hard optrekken en te snel door bochten gaan wordt samen met gereden kilometers en het type weg berekend tot een ranglijst,” gaat Peter door. En de resultaten zijn er naar. Het team van Vastgoed Service bespaarde in een jaar tijd 14% brandstof!

“We bespaarden in een jaar tijd 14% brandstof”

En de bestuurders nemen het heel serieus. De prijs voor Green Driver is laatst uitgedeeld, en de wedstrijd gaat gewoon weer door. Peter vertelt: “Er kwam laatst een collega naar me toe die zijn imperiaal van zijn auto af wilde halen. Een andere collega had precies dezelfde auto, maar geen imperiaal. En die scoorde beter op de ranglijst. Het is waanzinnig dat bestuurders vragen wat ze kunnen doen om te verbeteren.”

“En we proberen data die we verzamelen echt te gebruiken om efficiënter te werken. We verzamelen geen data puur voor het verzamelen.”

De volgende stap: de Carver

Toch is Vastgoed Service nog niet klaar. Een goede relatie bij Bereikbaar Haaglanden kwam met de Carver Cargo naar Frans toe. Een klein, flexibel en volledig elektrisch voertuig met drie wielen. “Parkeren in de binnenstad van Delft is lastig en heel kostbaar. Op veel plekken mogen we niet eens meer rijden met onze bussen. En de Carver Cargo wordt gezien als een elektrische scooter, maar dan met opslagruimte. En omdat die overal mogen komen, is dit hét perfecte middel om kleine onderhoudsklusjes snel en groen op te lossen.”

vastgoedservice ritregistratie

Een van de voertuigen van Vastgoed Service op locatie in Delft

Het elektrische voertuig kan op 220v worden opgeladen. Na 5 uur kan hij alweer uit het stopcontact en biedt dan een range van 100 kilometer.

Vanaf half oktober zal de nieuwste uitbreiding aan het wagenpark in Delft rondrijden. Het voertuig wordt mooi bestickerd (handig voor promotie en voor recruitment-doeleinden) en voorzien van de GPS tracker van TrackJack. “Zo gaan we met deze zero-emissie Carver voor het milieu, voor de wereld, onze portemonnee en de veiligheid op de weg,” sluit Peter af.

TrackJack en VASTGOED Service

Vastgoed Service gebruikt de TrackJack PRO Fiscaal 2: Green Driving voor haar sluitende kilometerregistratie en inzicht in rijgedrag.

  • Voldoet aan de eisen van de Belastingdienst
  • Met Green Driving voor inzicht en sturing op rijgedrag

Meer over Green Driving

De kilometerregistratie van TrackJack

International Flex Job

International Flex Job & TrackJack

Wie voor IFJ kiest, heeft daar goede redenen voor. Niet alleen hebben ze alle certificaten, maar ze proberen hun klanten echt te ontzorgen. "We werken onze uitzendkrachten op locatie in, zorgen voor huisvesting, vervoer en nemen alles verder volledig uit handen.”

Bosch Car Service Potgieter

ritregistratie en fleet management bij Bosch

Marcel Groenestein is bedrijfsleider bij Autobedrijf Potgieter. Het bedrijf, gevestigd in Stadskanaal in Groningen, gelooft in kwaliteit. “Een klant merkt niets van goede uitleesapparatuur van Bosch, maar weet wel dat hij kwaliteit krijgt als hij naar ons komt.”

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding