Kies uw taal

Voorbeeld kilometerregistratie Belastingdienst

Bent u op zoek naar een voorbeeld kilometerregistratie Belastingdienst? Deze hebben we voor u beschikbaar. Als u een auto van de zaak rijdt die niet wordt bijgeteld of in een privéauto zakelijke kilometers rijdt, moet u een kilometerregistratie bijhouden van de gereden ritten. Maar hoe ziet een kilometerregistratie er nu eigenlijk uit en wat zijn de eisen van de Belastingdienst? We laten u een aantal voorbeelden zien.

Eisen rittenregistratie Belastingdienst

Voordat we u een voorbeeld kilometerregistratie geven is het belangrijk te weten waaraan een kilometerregistratie voor de Belastingdienst moet voldoen. In de kilometerregistratie moet u namelijk het volgende vermelden:

  • Het merk van de auto
  • Het type van de auto
  • Het kenteken van de auto
  • De periode waarin u de auto tot uw beschikking hebt
  • Per rit: de datum, de begin- en eindstand van de kilometerteller, het adres van vertrek en aankomst, de route die u hebt gereden, aard van de rit (privé of zakelijk), de privé-omrijdkilometers als u tijdens dezelfde rit zakelijke kilometers rijdt.

Kilometerregistratie volgens eigen Belastingdienst

Voorbeeld kilometerregistratie Belastingdienst Excel

Onderstaand een voorbeeld van een sluitende kilometerregistratie in Excel. U kunt handmatig een kilometerregistratie bijhouden in Excel of via een GPS kilometerregistratiesysteem. Dit Excel voorbeeld is afkomstig uit de software van TrackJack.

 

Voorbeeld kilometerregistratie Belastingdienst PDF

Onderstaand een voorbeeld van een sluitende kilometerregistratie in PDF via de software van TrackJack.

 

Voorbeeld kilometerregistratie app

En als laatst een voorbeeld kilometerregistratie in een app. Via de app van TrackJack worden alle kilometers en ritten automatisch bijgehouden die u eventueel nog kan bewerken of voorzien van een opmerking.

kilometerregistratie app

Wilt u geen werk aan een kilometerregistratie hebben?

Kies er dan voor om de kilometerregistratie voor de Belastingdienst door een GPS kilometerregistratiesysteem te laten bijhouden. Er wordt een kastje in de auto geïnstalleerd, die alle ritten voorzien van alle eisen van de Belastingdienst automatisch registreert. Zo hoeft u alleen nog de kilometerregistratie te controleren, eventueel te voorzien van een opmerking en vervolgens te downloaden.

Kilometerregistratie downloaden
ritregistratie auto

TrackJack PRO Fiscaal

Optie 1: eenmalige aanschaf

€199,00
I.P.V. €255,58

Gebruikskosten:
v.a. € 5,95 per maand

Bestel nu

OF

Optie 2: Lease All-in

€17,50
per maand

Gebruikskosten:
All-in

Bestel nu

Genoemde prijzen exclusief BTW.

close
All TrackJack websites use cookies. By using these websites, you agree to our use of cookies. More information Close notification