Kies uw taal

Kilometerregistratie Excel

Gratis download kilometerregistratie in Excel

Kilometerregistratie Excel formulier  nodig? Download Gratis het rittenregistratie Excel formulier van TrackJack.  Dit Excel formulier bevat alle vereiste velden van de Belastingdienst  voor een sluitende rittenregistratie.  Zo weet u zeker dat u de kilometerregistratie volledig en goed bijhoudt.

Een nog handigere en snellere manier om een kilometerregistratie bij te houden is gebruik te maken van een GPS kilometerregistratiesysteem in de auto. Dit systeem houdt alle ritten en kilometers voor u bij. Het enige wat u nog hoeft te doen is online inloggen en hier uw gegevens bekijken downloaden. U hoeft niets meer handmatig te noteren in een Excel formulier. Voor slechts € 5,95 per maand heeft u al een online kilometerregistratie.

Waarom een kilometerregistratie in Excel bijhouden?

U gebruikt een kilometerregistratie Excel  formulier als u  geen bijtelling betaalt voor de auto van de zaak . U mag  dan op jaarbasis maximaal 500 kilometer privé met de zakelijke auto rijden, wat u moet kunnen verantwoorden door middel van een kilometerregistratie.

Daarnaast kunt u het rittenregistratie formulier ook gebruiken voor de declaratie van uw zakelijk gereden kilometers.

rittenregistratie

Download Gratis het kilometerregistratie Excel Formulier

Vul onderstaande gegevens in en het kilometerregistratie formulier wordt per e-mail toegestuurd.

Bedankt voor uw interesse in TrackJack. Download onderstaand de Rittenregistratie Excel:

Kilometerregistratie Excel formulier - TrackJack

Kilometerregistratie in Excel bijhouden

Wij adviseren u het kilometerregistratie Excel formulier als volgt in gebruik te nemen:

  • Zorg ervoor dat het kilometerregistratie Excel formulier  geprint in de auto ligt. Dit voorkomt dat u ritten vergeet op te nemen binnen de kilometerregistratie.
  • Typ wekelijks alle geadministreerde ritten uit het kilometerregistratie Exel  over in het Excel formulier op de computer. Als u hier te lang mee wacht, hoopt de kilometerregistratie zich op tot een aantal uren werk voor het overtypen.
  • Mocht u de ritten uit het rittenregistratie formulier  niet met enige regelmaat overtypen, zorg er dan voor dat u de uitgeprinte Excel elke dag meeneemt naar huis. Stel dat uw Excel  kwijtraakt, mist u een aantal maanden de kilometerregistratie  waardoor het moeilijk wordt deze uit het hoofd samen te stellen.
  • Als u het kilometerregistratie Excel formulier gebruikt, maakt dan elke maand een apart mapje aan op de computer zodat u deze gemakkelijk per maand kan terugvinden.
  • Mocht de Belastingdienst vragen om uw kilometerregistratie, heeft u  deze vanaf nu altijd beschikbaar.

De kilometerregistratie liever automatiseren?

Dat kan uiteraard. Dit bespaart u een hoop tijd en ergernis. Uit onderzoek blijkt dat bijna twee derde van de Nederlandse zakelijke rijders ruim 2 uur per maand besteed aan de handmatige kilometerregistratie  en 28 procent zelf meer dan 4 uur per maand. Een rittenregistratiesysteem met GPS neemt dit werk allemaal voor u uit handen waardoor u deze tijd en de daarmee gepaarde kosten snel terugverdient.

Het GPS kilometerregistratiesysteem de   TrackJack PRO Fiscaal administreert al uw ritten en kilometers automatisch voor € 5,95 per maand en is tevens gecertificeerd voor de Belastingdienst.

TrackJack PRO Fiscaal

Optie 1: eenmalige aanschaf

€199,00
I.P.V. €255,58

Gebruikskosten:
v.a. € 5,95 per maand

Bestel nu

OF

Optie 2: Lease All-in

€17,50
per maand

Gebruikskosten:
All-in

Bestel nu

Genoemde prijzen exclusief BTW.

Nadelen kilometerregistratie Excel formulier

Het gebruik van een kilometerregistratie formulier is handig, maar kent ook vele nadelen ten opzichten van een GPS kilometerregistratiesysteem:

 

  • Alle kilometers en ritten moeten handmatig in het Excel formulier worden gezet.
  • Op elke locatie waar u bent, moet eerst het adres worden opgezocht inclusief postcode en huisnummer. Dit is niet op elk adres even eenvoudig.
  • Vaak wordt de rittenregistratie vanuit de een geprint kilometerregistratieformulier overgetypt in het kilometerregistratie Excel formulier wat een hoop tijd kost.
  • Gemiddeld besteedt een zakelijke rijder 2 – 4 uur per maand aan een handmatige kilometerregistratie.

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding