Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

Kilometerregistratie Excel

Download nu de gratis kilometerregistratie Excel

Heeft u een kilometerregistratie Excel formulier nodig? Download Gratis het rittenregistratie Excel formulier van TrackJack. 

Dit Excel formulier bevat alle vereiste velden van de Belastingdienst  voor een sluitende rittenregistratie.  Zo weet u zeker dat u de kilometerregistratie volledig en goed bijhoudt.

Een nog handigere en snellere manier om een kilometerregistratie bij te houden is gebruik te maken van een GPS kilometerregistratiesysteem in de auto. Dit systeem houdt alle ritten en kilometers voor u bij. Het enige wat u nog hoeft te doen is online inloggen en hier uw gegevens bekijken downloaden. U hoeft niets meer handmatig te noteren in een Excel formulier. Vanaf slechts € 5,95 per maand heeft u al een online kilometerregistratie.

Waarom een kilometerregistratie in Excel bijhouden?

U gebruikt een kilometerregistratie Excel  formulier als u  geen bijtelling betaalt voor de auto van de zaak . U mag  dan op jaarbasis maximaal 500 kilometer privé met de zakelijke auto rijden, wat u moet kunnen verantwoorden door middel van een kilometerregistratie.

Daarnaast kunt u het rittenregistratie formulier ook gebruiken voor de declaratie van uw zakelijk gereden kilometers.

rittenregistratie

Download Gratis het kilometerregistratie Excel Formulier

Vul onderstaande gegevens in en het kilometerregistratie formulier wordt per e-mail toegestuurd.

  Kilometerregistratie Excel formulier - TrackJack

  Uw kilometerregistratie liever automatiseren?

  Dat kan uiteraard. Dit bespaart u een hoop tijd en ergernis. Uit onderzoek blijkt dat bijna twee derde van de Nederlandse zakelijke rijders ruim 2 uur per maand besteed aan de handmatige kilometerregistratie  en 28 procent zelf meer dan 4 uur per maand. Een rittenregistratiesysteem neemt dit werk allemaal voor u uit handen waardoor u deze tijd en de daarmee gepaarde kosten snel terugverdient.

  Ons  kilometerregistratiesysteem administreert al uw ritten en kilometers automatisch vanaf € 5,95 per maand én is tevens gecertificeerd voor de Belastingdienst.

  Ontdek ons kilometerregistratiesysteem

  rittenadministratie automatisch verzorgd
  ritregistratie auto

  TrackJack PRO Fiscaal

  Optie 1: eenmalige aanschaf

  €229,95
  I.P.V. €259,95

  Gebruikskosten:
  v.a. € 5,95 per maand

  Bestel nu

  OF

  Optie 2: Lease All-in

  €17,50
  per maand

  Gebruikskosten:
  All-in

  Bestel nu

  Genoemde prijzen exclusief BTW.

  Kilometerregistratie in Excel bijhouden

  Wij adviseren u het kilometerregistratie Excel formulier als volgt in gebruik te nemen:

  • Zorg ervoor dat het kilometerregistratie Excel formulier  geprint in de auto ligt. Dit voorkomt dat u ritten vergeet op te nemen binnen de kilometerregistratie.
  • Typ wekelijks alle geadministreerde ritten uit het kilometerregistratie Exel  over in het Excel formulier op de computer. Als u hier te lang mee wacht, hoopt de kilometerregistratie zich op tot een aantal uren werk voor het overtypen.
  • Mocht u de ritten uit het rittenregistratie formulier  niet met enige regelmaat overtypen, zorg er dan voor dat u de uitgeprinte Excel elke dag meeneemt naar huis. Stel dat uw Excel  kwijtraakt, mist u een aantal maanden de kilometerregistratie  waardoor het moeilijk wordt deze uit het hoofd samen te stellen.
  • Als u het kilometerregistratie Excel formulier gebruikt, maakt dan elke maand een apart mapje aan op de computer zodat u deze gemakkelijk per maand kan terugvinden.
  • Mocht de Belastingdienst vragen om uw kilometerregistratie, heeft u  deze vanaf nu altijd beschikbaar.

  Nadelen kilometerregistratie Excel formulier

  Het gebruik van een kilometerregistratie formulier is handig, maar kent ook vele nadelen ten opzichten van een GPS kilometerregistratiesysteem:

  • Alle kilometers en ritten moeten handmatig in het Excel formulier worden gezet.
  • Op elke locatie waar u bent, moet eerst het adres worden opgezocht inclusief postcode en huisnummer. Dit is niet op elk adres even eenvoudig.
  • Vaak wordt de rittenregistratie vanuit de een geprint kilometerregistratieformulier overgetypt in het kilometerregistratie Excel formulier wat een hoop tijd kost.
  • Gemiddeld besteedt een zakelijke rijder 2 – 4 uur per maand aan een handmatige kilometerregistratie.

  kilometerregistratie Excel formulier

  Op de hoogte blijven van TrackJack?

  We houden u op de hoogte via onze digitale updates.

  Houd me op de hoogte

  Blijf op de hoogte van TrackJack!

  Partners

  Keurmerk-rittenregistratie
  VZR
  ZZP-Nederland
  Salesforce
  Outsmart
  Belastingdienst
  Informer
  MTC
  Deutsche-telekom
  Intermax
  Carsys
  ikwordzzper
  Gereedschapsbeheer
  OnderhoudNL
  NOA
  Carwise

  close