Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

TrackJack Benefits: VIOFO Dashcam

Mis geen enkel moment van je autorit met deze geavanceerde dashcam. Of je nu dagelijks pendelt, een roadtrip maakt of gewoonweg gemoedsrust wilt tijdens het rijden, de VIOFO A129 DUO Pro 4K is jouw ultieme metgezel op de weg.

Waarom de VIOFO A129 DUO?

Met zijn kristalheldere 4K Ultra HD-beeldkwaliteit legt deze dashcam elk detail vast, zodat je altijd beschikt over betrouwbare bewijslast in het geval van een ongeluk of incident.

De geavanceerde Sony Exmor R Sensor-beeldsensor zorgt voor heldere opnamen, zelfs bij weinig licht, en de brede 140-graden kijkhoek registreert alles wat er voor je auto gebeurt.

De VIOFO A129 DUO Pro 4K heeft niet alleen een camera voor de voorkant van je auto, maar ook voor de achterkant. Dit betekent dat je een volledige 360-graden dekking hebt, zodat je niets mist, of het nu van voren, achteren of van opzij komt. Met de ingebouwde GPS-functie kun je ook je snelheid en locatiegegevens vastleggen, waardoor je een extra laag bescherming hebt.

Waarom zou je langer wachten?

Bestel nu de VIOFO A129 DUO Pro 4K Dashcam inclusief hardware kit HK3, CPL-filters en Sandisk 128GB geheugenkaart en profiteer van de 15% korting. 

Gebruik kortingscode  ‘VIOFOTRACKJACK

Bestel de dashcam nu

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close