Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

TrackJack Benefits: ZZP Nederland

ZZP Nederland is met ruim 54.000 aangesloten leden de grootste onafhankelijk belangenvertegenwoordiger voor zelfstandig ondernemers in Nederland. TrackJack en ZZP Nederland werken al lange tijd met elkaar samen. Om deze samenwerking te vieren, ontvang je als TrackJack klant tijdelijk korting op een abonnement bij ZZP Nederland. Graag vertellen we je er alles over.

Waarom aansluiten bij ZZP Nederland?

TrackJack zorgt ervoor dat jij je mobiliteit supersimpel, modern en simpelweg goed hebt geregeld.

ZZP Nederland kan je helpen bij andere aspecten van het ondernemerschap.

Daarbij vinden we het belangrijk dat ondernemen leuk blijft, nu en in de toekomst. Hier vinden we elkaar in visie. ZZP Nederland maakt zich namelijk hard voor jouw belangen als ondernemer. Wanneer je je aansluit kun jij nu ook je stem laten horen in politiek Den Haag via de periodieke achterbanraadplegingen.

Wat kan ik met een aansluiting bij ZZP Nederland?

Je aansluiten bij ZZP Nederland biedt jou de volgende voordelen:

 • Helpdesk
  Je kunt al jouw ondernemersvragen stellen aan de adviseurs van ZZP Nederland, via telefoon of e-mail. Denk aan vragen rondom Belastingen, Administratie, Verzekeren en Wetgeving. Erg prettig als je snel antwoord wilt op een vraag. Je kan simpelweg de telefoon oppakken en je krijgt doorgaans direct antwoord!

 • Belangenbehartiging
  ZZP Nederland is in de kern een belangenorganisatie. Zij komen al bijna 20 jaar op voor de belangen van zelfstandig ondernemers in Nederland. Zo zijn ze een vaste gesprekspartner van diverse ministeries en overheidsinstanties. Jij kan je mening geven over onderwerpen als een verplicht pensioen of arbeidsongeschiktheidsverzekering, de wet DBA en meer van dit soort relevante onderwerpen. Dit kun je digitaal doen via een periodieke raadpleging. Kom je zelf iets tegen wat je onder de aandacht wilt brengen? Dan kun je ook dit delen met ZZP Nederland.

 • Kortingen
  ZZP Nederland heeft een groot pallet aan ledenvoordelen. Bijv. korting op het laten maken van een website, boekhoudpakketten, juridische documenten opstellen en nog veel meer. Erg handig omdat je zo kan besparen op noodzakelijke kosten die je vaak toch al maakt.

 • Collectief verzekeren
  ZZP Nederland is het grootste collectief voor zelfstandigen in Nederland. Zij bieden daarom ook interessante kortingen aan op gebied van verzekeren. Zij bieden alle verzekeringen aan die je nodig hebt als zzp’er zoals beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid, arbeidsongeschiktheid etc. Ook bieden ze collectieve korting op de zorgverzekering. ZZP Nederland beschikt over eigen gediplomeerde onafhankelijke adviseurs die je over al deze verzekeringen kan adviseren.

Klinkt goed, en nu?

Alles is uiteraard geheel vrijblijvend en de keuze om er gebruik van te maken is aan jou. Via de korting ben je al lid voor slechts € 18,50 per jaar!

  Note: Deze actie geldt alleen voor nieuwe leden van ZZP Nederland. 

  Partners

  Keurmerk-rittenregistratie
  VZR
  ZZP-Nederland
  Salesforce
  Outsmart
  Belastingdienst
  Informer
  MTC
  Deutsche-telekom
  Intermax
  Carsys
  ikwordzzper
  Gereedschapsbeheer
  OnderhoudNL
  NOA
  Carwise

  close
  De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding