Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

Stel uw vraag

Voldoet TrackJack aan de eisen van de Belastingdienst?

 Ja, natuurlijk. Niet alleen voldoet ons rittenregistratiesysteem  aan de eisen die de fiscus stelt aan een ritregistratie, de TrackJack PRO Fiscaal 2 was ook een van de allereerste systemen die het Keurmerk Ritregistratiesystemen  in handen mocht nemen.

Al in november 2013  ontving TrackJack het keurmerk uit handen van de Stichting Keurmerk RRS voor haar  ritregistratiesysteem PRO Fiscaal 2. Een mooie mijlpaal omdat  het keurmerk alleen wordt uitgereikt aan leveranciers die producten leveren die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van betrouwbaarheid en privacy. 

Waarom kiest u voor een erkend Ritregistratiesysteem?

Iedere berijder met een auto van de zaak die het voertuig niet privé gebruikt, moet een sluitende   ritregistratie  bijhouden. Dat gebeurt vaak nog op een zelf gekozen wijze, bijvoorbeeld door het gebruik van onhandige schriftjes, agenda’s of Excel-bestanden. Dat maakt het bijhouden en de controle tot een tijdrovende taak voor zowel de Belastingcontroleur als berijder. Om dit proces te vereenvoudigen zijn er al jaren ritregistratiesystemen, die werken op basis van GPS.  Maar omdat er inmiddels zoveel leveranciers in Nederland zijn van zulke systemen, is er het keurmerk ontwikkeld dat voldoet aan de eisen van Belastingdienst. En heb je het Keurmerk? Dan weet je dat je goed zit.

Wie zit er achter de Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen? (ofwel Keurmerk RRS)

De stichting is volledig onafhankelijk zonder winstoogmerk, opgericht door Vereniging Zakelijke Rijders (VZR),  de branchevereniging ritregistratiesystemen (BVLR) en de Rijwiel en Automobiel Industrie (RAI). Het bestuur houdt toezicht op het beleid en de gang van zaken binnen de vereniging. Bestuursleden van de vereniging gebruiken hun specialisme en kennis om de zakelijke rijders van Nederland optimaal te informeren en om zo specifiek mogelijk op hun vragen in te gaan.

Dus wat iemand u ook zegt, met TrackJack heeft u  de beste rittenregistratie, voor de beste prijs.

Terug naar overzicht FAQ's

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close