Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

Stel uw vraag

Wat zijn credits en hoe werken ze?

Gaat u uw TrackJack bestellen? Of komt u credits tegen in uw online account? We vertellen u er alles over.

Wat zijn credits?

Toen TrackJack in 2009 startte, moest u zelf actief de locatie van uw voertuig opvragen als u wilde weten waar het voertuig was. Dat was uniek op de markt, want u zat niet vast aan een abonnement of jaarlijks bedrag.  Tegelijkertijd wist u echter ook niet wat het voertuig had gedaan, omdat het echt alleen op aanvraag was.

In de afgelopen jaren is de overstap gemaakt naar jaarlijkse servicelevels. Een vast bedrag waarmee u door 40 landen in Europa altijd automatisch de laatste locaties doorkrijgt op uw online account.  Afhankelijk van het servicelevel dat u heeft besteld, kan dat iedere 12 uur zijn tot zelfs iedere minuut. We bieden echter nog steeds de mogelijkheid om actief een locatie op te vragen, bijvoorbeeld wanneer u het level Light of Basic heeft.  


Volgmodus, SMS en de TrackJack Endurance

U kunt credits overigens voor nog meer functionaliteiten gebruiken. Bijgaand de drie andere mogelijke toepassingen van credits.

  1. volgmodusVolgmodus
    Is uw voertuig ontvreemd of wilt u heel precies volgen waar uw voertuig is? Volgmodus zorgt ervoor dat u   iedere 30 seconden een locatie van uw voer- of vaartuig ontvangt voor de periode van 24 uur. Deze modus kost u eenmalig 30 credits en is eenvoudig te herkennen aan het alarm boven uw marker.


  2. SMS ontvangen
    Wilt u naast e-mail en push notificatie voor uw smartphone ook SMS-berichten ontvangen?  Een SMS-bericht kost u één credit en zal worden gestuurd bij een diefstal- en sabotagemelding en veiligheidszone-melding.

  3. TrackJack Endurance frequentie aanpassen
    Wanneer u een TrackJack Endurance (1 & 2) heeft, kunt u de frequentie waarmee het systeem de locaties afgeeft aanpassen. Het aanpassen van de frequentie kost u één credit. 


Waar zie ik mijn credits?
Als u wilt zien hoeveel credits u nog beschikbaar heeft, kunt u kijken in uw online account bij Beheer > Accountinstellingen.   U ziet nu rechtsboven in het zijpaneel het aantal credits staan.

Hoe koop ik credits?
Wilt u credits aanschaffen? Dat kan via dezelfde plek in uw online account.  Ga naar Beheer > Accountinstellingen en   klik rechtsboven op ‘Credits toevoegen’. U kunt in de webshop uw credits bestellen waarna u een e-mail ontvangt met een servicecode. Die code kunt u toevoegen   in hetzelfde overzicht.

credits toevoegen


Tags: credits, opvragen, volgmodus

Terug naar overzicht FAQ's

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding