Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

Stel uw vraag

Gaat u wisselen van auto?

Rijdt u binnenkort een nieuwe of andere auto? En wilt u nog steeds met uw TrackJack PRO Fiscaal 2 uw ritten bijhouden? Let dan goed op!

Het TrackJack PRO Fiscaal 2 rittenregistratiesysteem is voorzien van het Keurmerk Ritregistratiesystemen. Dat zorgt ervoor dat u bij een eventuele controle van de Belastingdienst uw kilometerregistratie helemaal niet hoeft aan te leveren of een verlichte controle krijgt.

Een voorwaarde voor de PRO Fiscaal 2 is dat het systeem wordt ingebouwd door een gecertificeerde TrackJack monteur. En wisselt u van auto? Dan zal dat dus ook door een gecertificeerde monteur gedaan moeten worden.

Hoe gaat het overbouwen in zijn werk?

  • Het systeem dat in uw huidige auto zit, kan door de garage of uzelf uit het voertuig worden verwijderd.
  • Schaf één van de twee Overbouw-producten aan in onze webshop.
  • Wilt u installatie tegen diefstal en sabotage, of gaat het enkel om de rittenregistratie?
  • Bij ‘Overbouw – Tegen diefstal en sabotage’ wordt het systeem uit het zicht geïnstalleerd en heeft u ook de beschikking over diefstalmeldingen.
  • Bij ‘Overbouw – Standaard’ is een beschikbare OBD-2 poort een vereiste.
  • Onze installateur neemt een gloednieuw PRO Fiscaal 2 systeem (4G) mee om in uw nieuwe auto te installeren. En het oude systeem neemt de monteur weer mee.

Zo bent u weer helemaal bij en rijdt u met de beste kwaliteit mogelijk.

En mijn lopende service?

Onze klantenservice zet na de overbouw automatisch het servicelevel dat nog op uw huidige systeem staat over naar uw nieuwe systeem. Zo bent u ook hiermee weer verzekerd van een sluitende ritregistratie.

Heeft u een PRO Fiscaal 2 All-in?

Omdat u een maandelijkse automatische incasso heeft, werkt de overbouw voor de TrackJack PRO Fiscaal 2 All-in net anders. Neem contact op met onze klantenservice via 010 8200190 om dit goed kort te sluiten.

Terug naar overzicht FAQ's

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding