Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

Stel uw vraag

Search
Generic filters

Mijn voertuig gaat naar de garage, waar moet ik rekening mee houden?

Wat moet u met uw TrackJack doen als uw voertuig naar de garage gaat?

Uw voertuig moet periodiek voor onderhoud, APK of een beurt naar de garage. In principe zou dit geen invloed moeten hebben op de werking van uw TrackJack GPS tracker. Toch adviseren we u om de volgende punten in de gaten te houden.

 • Sabotagemelding
  U kunt een sabotagemelding ontvangen terwijl de auto bij de garage staat. Zo kan de stroom van het voertuig worden gehaald of de OBD-aansluiting worden losgehaald (of de hele TrackJack GO!). Daar zult u via de mail en/of app melding van ontvangen.
  Het is van groot belang dat de garage de TrackJack weer terugplaatst na onderhoud.

 • Controleer de werking
  Bekijk via de app of het online account of uw TrackJack nog locaties afgeeft of ritten registreert zodra u het voertuig weer heeft opgehaald. Krijgt u geen locaties door? Dan is de GPS tracker mogelijk niet goed teruggeplaatst. 

 • Neem contact op met de garage of met onze klantenservice
  Vraag de garage of ze het systeem hebben teruggeplaatst. Ook kunt u kijken of u bij de pedalen van uw auto een losse draad of zelfs een TrackJack ziet hangen.
  Is dit niet het geval? Bel dan onze klantenservice om te kijken of wij op afstand verbinding met de tracker kunnen krijgen. Bel hiervoor met 010 8200 190.


Tags: Sabotagemelding, garage, apk, beurt, dealer

Terug naar overzicht FAQ's

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding