Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

Stel uw vraag

Search
Generic filters

Hoe werkt betaling met een betaallink?

Wanneer u klant wordt bij TrackJack, kunt u direct via onze webshop bestellen óf kunt u via een van onze medewerkers uw akkoord doorgeven. Heeft u akkoord gegeven op een offerte? Dan ontvangt u van ons een betaallink.

Het voordeel en de reden dat wij gekozen hebben om te werken met betaallinks is dat wij de betaling zonder tussenkomst van personen geautomatiseerd kunnen koppelen aan uw bestelling, waardoor betalingen 24/7 worden verwerkt en uw bestellingen zo snel en efficiënt mogelijk het verzend/inbouw proces in gaan.

Bij bankoverschrijving moet er iemand controleren welke betaling bij welke order hoort en de order handmatig doorzetten naar de volgende fase in het proces. Dit kan vertraging opleveren, aangezien niet iedereen bij TrackJack toegang heeft tot de bankgegevens.

Een ander voordeel van de betaallink is dat u kunt kiezen uit diverse verschillende betaalmethodes waaronder, iDEAL, bankoverschrijving, creditcard en zelfs Klarna Achteraf Betalen. TrackJack beschikt over een zeer divers internationaal klantenbestand waarbij iedereen zijn of haar eigen voorkeur voor betaalwijze heeft. Met de betaallink kan Trackjack aan al deze voorkeuren tegemoet komen.


Tags: betaal link, betalen, iDEAL, betaalmethode

Terug naar overzicht FAQ's

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding