Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

Stel uw vraag

Search
Generic filters

Maakt TrackJack gebruik van 2G of 4G?

Veel leveranciers van GPS systemen maken gebruik van hardware voorzien van 2G technologie. TrackJack niet. Al sinds eind 2022 leveren we GPS trackers voorzien van 4G technologie, zonder extra kosten. 

De verwachting is dat het 2G netwerk in 2025 wordt uitgeschakeld door verschillende telecomproviders.  Inmiddels is 4G de norm, en kunnen kleine hoeveelheden data nog sneller dan ooit worden verzonden. Wanneer u een TrackJack aanschaft, weet u zeker dat u niet alleen het meest betrouwbare systeem aanschaft, maar ook technisch   het nieuwste van het nieuwste koopt.

Op uw telefoon heeft u waarschijnlijk al 5G. De 5G technologie is bedoeld om grotere hoeveelheden data te verzenden, zoals het streamen van video en films. Om die reden vindt u geen GPS trackers met 5G technologie, maar is dit beperkt tot bijvoorbeeld tablets en smartphones.


Tags: 2G, 4G

Terug naar overzicht FAQ's

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding