Kies uw taal

TrackJack Endurance

Vijf jaar lang traceren op één batterij

De TrackJack Endurance is een GPS tracker voorzien van een extreem sterke batterij waarmee u tot 5 jaar lang wereldwijd kan traceren op één batterij. Via onze online software en app bekijkt u de locaties.  Afhankelijk van uw keuze wordt er 1, 2, 4 of 12 keer per dag een locatie verstuurd. In tegenstelling tot andere GPS trackers is de TrackJack Endurance voorzien is van een extreem sterke batterij, hoeft deze niet aangesloten te worden op voeding en kan hierdoor op elke willekeurige plaats worden gemonteerd of bevestigd.  Daarnaast is de TrackJack Endurance voorzien van een geïntegreerde beveiligde simkaart en  de eerste maand gratis service zodat u het systeem direct in gebruik kan nemen na bevestiging. En nog een bijkomend voordeel: de TrackJack  Endurance is stof- en waterdicht.

Traceer tot 5 jaar met één batterij!

  • Wereldwijde traceren
  • Accuduur tot 5 jaar
  • Locatie online bekijken of via de Smartphone app
  • Waterdicht en stofdicht (IP66)
  • Geen voedingsspanning nodig, de Endurance is mobiel
  • Geschikt voor tracking  van  alle soort (bedrijfs)objecten. Van container tot aanhanger en auto tot materieel.

Direct bestellen

De functies van uw TrackJack Endurance

Online account en smartphone app

Waar u ook bent, u kunt altijd online inloggen om de locatie van de TrackJack Endurance te bekijken. Dit kan via een online account op de computer of onderweg via de Smartphone app voor iOS en Android. Geen licenties of software installaties, maar alles online vanuit de cloud. Ook software updates worden online kosteloos uitgevoerd.

Online portal van de TrackJack Endurance

Wereldwijd traceren

Doordat  de TrackJack Endurance  beschikt over een geïntegreerde roaming simkaart, heeft u altijd dekking met de sterkste provider. Deze simkaart is namelijk provider onafhankelijk.  Mocht bijvoorbeeld KPN een storing hebben, stapt de TrackJack Endurance direct over op een andere provider zodat deze  altijd werkzaam blijft en locaties  doorgegeven kunnen worden.

Track en trace over de hele wereld

Zo werkt de TrackJack Endurance

De TrackJack Endurance  is een gebruiksvriendelijke mobiel track en trace systeem met lange accuduur die bevestigd kan worden in een auto, boot, camper, container, materieel of andere objecten. Door de sterke batterij is het niet nodig de TrackJack Endurance  aan te sluiten op de voeding. De Endurance kan gewoon worden bevestigd op een willekeurige geschikte locatie. Vervolgens verstuurt de Endurance locaties door middel van GPS en GPRS die u online of via een smartphone app bekijkt. De app is beschikbaar voor iOS en Android.

GPS tracker lange accuduur

Lastig te vinden door opsporingsapparatuur

Bij diefstal van objecten wordt vaak een GPS detector gebruikt om de GPS tracker te vinden. Eventueel in combinatie met een GPS jammer om de GPS tracker buiten werking te zetten. Doordat deze TrackJack Endurance een locatie uitstuurt en vervolgens direct in slaapstand gaat, is de Endurance moeilijk  op te sporen omdat er geen gegevens worden uitgestuurd. GPS jammers worden vaak tijdelijk gebruikt om de verbinding te verstoren, maar vervolgens weer uitgezet na de diefstal. De TrackJack Endurance kan hierna gewoon weer gegevens versturen.

Anti diefstal GPS Tracker

Kies hoe vaak u een locatie wilt ontvangen

Bij aankoop van de TrackJack Endurance kunt u kiezen of u 1, 2, 4 of 12 keer per dag een locatie wilt doorkrijgen. De accu gaat 5 jaar mee als de TrackJack Endurance 1 keer per dag een locatie uitstuurt.

Locatieafgifte & Accuduur
1x per dag  een locatie =             5 jaar standby tijd
2x per dag een locatie   =             2,5 jaar standby time
4x per dag een locatie   =             1,5 jaar standby time
12x per dag een locatie  =           100 dagen standby time

Batterijduur TrackJack Endurance

Water- en stofdicht

Ideaal, de TrackJack Endurance is water- en stofdicht  IP66. Dus geen zorgen over regen als u de Endurance buiten bevestigt of in een wat  minder schone ruimte. De Endurance is hier juist uitermate geschikt voor.

Uw TrackJack Endurance is stof en waterdicht - IP66

Voordeligste GPS tracker met lange accuduur

U bent al in het bezit van een TrackJack Endurance  voor eenmalig  € 149,95.  Welke frequentie u ook kiest, per jaar betaalt u slechts € 39,95 gebruikskosten. Dit betaalt u vooraf per jaar en zit daarmee niet vast aan een abonnement.  Alle gebruikskosten zitten hierbij in, ook de datakosten.

Prijzen zijn excl. BTW 

Gebruik de Endurance voor uw boot, auto, container, schip en meer

Specificaties

MontageNiet van toepassing, het is een mobiel device
BatterijIntern – tot 5 jaar lang standby
SimkaartIntern
GPSIntern
GPRSIntern, 2g
Gewicht166 gram
AfdichtingIP66 – Water- en stofdicht
Afmetingen10,8 x 5,8 x 3,4 cm
Gegevensopslag12 maanden
In de verpakkingTrackJack Endurance, montageschroeven, inbussleutel, systeemcode.

Afmetingen van de TrackJack Endurance

TrackJack Endurance

GPS tracker met accuduur tot maar liefst 5 jaar! Op werkdagen voor 15:00 uur besteld is de volgende dag bezorgd.

Bestellen

Een vrijblijvende offerte?

Uiteraard is het ook mogelijk om een vrijblijvende offerte te ontvangen. U kunt hiervoor contact opnemen met één van onze accountmanagers via t: 010-8200190 of klik op onderstaande link en wij nemen spoedig contact met u op voor het doorspreken van uw wensen.  U kunt rekenen op een goed advies en heldere werkwijze.

Een vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag een offerte aan voor de GPS tracker met lange batterijduur

Meer GPS trackers

Op zoek naar een GPS tracker voor een auto, motor, boot of machine? Wij hebben verschillende GPS trackers in ons assortiment. Geschikt voor objecten mét en zonder voedingsspanning.

Bekijk alle GPS trackers

GPS tracker voor materieel, machines, voertuigen, bedrijfsobjecten, containers en trailers

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding