Kies uw taal

TrackJack Endurance GPS Tracker

Dé GPS Tracker met lange accuduur tot 5 jaar!

De TrackJack Endurance GPS Tracker is voorzien van een extreem sterke batterij waarmee u tot 5 jaar lang wereldwijd kan traceren op één batterij. Via onze online software en app bekijkt u de locaties.  Afhankelijk van uw keuze wordt er 1, 2, 4 of 12 keer per dag een locatie verstuurd. En doordat de TrackJack Endurance voorzien is van een extreem sterke batterij, hoeft deze niet aangesloten te worden op voeding en kan hierdoor op elke willekeurige plaats worden gemonteerd of bevestigd.  Daarnaast is de TrackJack Endurance voorzien van een geïntegreerde beveiligde simkaart en  de eerste maand gratis service zodat u het systeem direct in gebruik kan nemen na bevestiging. En nog een bijkomend voordeel: de TrackJack  Endurance is stof- en waterdicht.

GPS Tracking tot 5 jaar met één batterij!

  • Wereldwijde GPS tracking
  • Accuduur tot 5 jaar
  • Locatie online bekijken of via de Smartphone app
  • Waterdicht en stofdicht (IP66)
  • Geen voedingsspanning nodig, de Endurance is mobiel
  • Geschikt voor tracking  van  alle soort (bedrijfs)objecten. Van container tot aanhanger en auto tot materieel.

Direct bestellen

Endurance-functions

Online account en smartphone app

Waar u ook bent, u kunt altijd online inloggen om de locatie van de TrackJack Endurance GPS tracker te bekijken. Dit kan via een online account op de computer of onderweg via de Smartphone app voor iOS en Android. Geen licenties of software installaties, maar alles online vanuit de cloud. Ook software updates worden online kosteloos uitgevoerd.

Endurance-portal

Wereldwijde GPS Tracking

Doordat  de TrackJack Endurance GPS tracker beschikt over een geïntegreerde roaming simkaart, heeft u altijd dekking met de sterkste provider. Deze simkaart is namelijk provider onafhankelijk.  Mocht bijvoorbeeld KPN een storing hebben, stapt de GPS tracker direct over op een andere provider zodat deze  altijd werkzaam blijft en locaties  doorgegeven kunnen worden.

Around-the-world

Zo werkt onze GPS tracker met lange accuduur

De TrackJack Endurance GPS tracker is een gebruiksvriendelijke mobiele gps tracker met lange accuduur die bevestigd kan worden in een auto, boot, camper, container, materieel of andere objecten. Door de sterke batterij is het niet nodig de TrackJack Endurance GPS tracker aan te sluiten op de voeding. De Endurance kan gewoon worden bevestigd op een willekeurige geschikte locatie. Vervolgens verstuurt de Endurance locaties door middel van GPS en GPRS die u online of via een smartphone app bekijkt. De app is beschikbaar voor iOS en Android.

GPS tracker lange accuduur

Lastig te vinden door opsporingsapparatuur

Bij diefstal van objecten wordt vaak een GPS detector gebruikt om de GPS tracker te vinden. Eventueel in combinatie met een GPS jammer om de GPS tracker buiten werking te zetten. Doordat deze GPS tracker met lange accuduur een locatie uitstuurt en vervolgens direct in slaapstand gaat, is het moeilijk deze GPS tracker op te sporen omdat er geen gegevens worden uitgestuurd. GPS jammers worden vaak tijdelijk gebruik om de verbinding te verstoren, maar vervolgens weer uitgezet na de diefstal. De TrackJack Endurance GPS tracker kan hierna gewoon weer gegevens versturen.

Endurance-theft

Kies hoe vaak u een locatie wilt ontvangen

Bij aankoop van de TrackJack Endurance GPS tracker kunt u kiezen of u 1,2,4 of 12 keer per dag een locatie wilt doorkrijgen. De accu gaat 5 jaar mee als de TrackJack Endurance 1 keer per dag een locatie uitstuurt.

Locatieafgifte & Accuduur
1x per dag  een locatie =             5 jaar standby tijd
2x per dag een locatie   =             2,5 jaar standby time
4x per dag een locatie   =             1,5 jaar standby time
12x per dag een locatie  =           100 dagen standby time

Endurance-battery

Water- en stofdicht

Ideaal, de TrackJack Endurance is water- en stofdicht  IP66. Dus geen zorgen over regen als u de Endurance buiten bevestigd of in een wat  minder schone ruimte. De Endurance is hier juist uitermate geschikt voor.

Stof-en-waterdicht

Meest voordelige GPS tracker met lange accuduur

U bent al in het bezit van een TrackJack Endurance GPS tracker voor eenmalig  € 149,95.  Welke frequentie u ook kiest, per jaar betaalt u slechts € 39,95 gebruikskosten. Dit betaalt u vooraf per jaar en zit daarmee niet vast aan een abonnement.  Alle gebruikskosten zitten hierbij in, ook de datakosten.

Prijzen zijn excl. BTW 

Endurance-toepassingen

Specificaties

MontageNiet van toepassing, het is een mobiele GPS tracker
BatterijIntern – tot 5 jaar lang standby
SimkaartIntern
GPSIntern
GPRSIntern
Gewicht166 gram
AfdichtingIP66 – Water- en stofdicht
Afmetingen10,8 x 5,8 x 3,4 cm
Gegevensopslag12 maanden
In de verpakkingTrackJack Endurance, montageschroeven, inbussleutel, systeemcode.

Endurance-afmetingen

TrackJack Endurance

GPS tracker met accuduur tot maar liefst 5 jaar! Op werkdagen voor 15:00 uur besteld is de volgende dag bezorgd.

Bestellen

Een vrijblijvende offerte?

Uiteraard is het ook mogelijk om een vrijblijvende offerte te ontvangen. U kunt hiervoor contact opnemen met één van onze accountmanagers via t: 010-8200190 of klik op onderstaande link en wij nemen spoedig contact met u op voor het doorspreken van uw wensen.  U kunt rekenen op een goed advies en heldere werkwijze.

Een vrijblijvende offerte aanvragen

GPS tracker lange batterijduur_offerte

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding