Kies uw taal

Map

Volg de ScanCoveryTrial met TrackJack

Een geweldige tocht door Scandinavië..

Een uniek evenement waarbij 80 teams de uitdaging aangaan om ruim 7.000 kilometer af te leggen door Scandinavië. Bent u autoliefhebber en wilt u deze tocht kunnen volgen? Dat kan. Van 4 tot en met 11 januari 2014 is Team Get Together te volgen met TrackJack. Bovenaan de pagina ziet u een plattegrond waarbij wij u constant op de hoogte houden van locatie en waar de volledig gereden route op wordt weergegeven.

De Scan Covery Trail

De tocht start vanuit Ulft in de Gelderse Achterhoek en gaat in zeven dagen tijd kris kras door Scandinavië, ruim 7.000 kilometer en dat onder omstandigheden met veel sneeuw, ijs en temperaturen welke kunnen dalen tot wel min 40 graden Celsius. De ScanCoveryTrial is geen race of rallywedstrijd maar een autotoertocht waarbij een strikte naleving van de verkeersregels van essentieel belang is voor het wedstrijdelement. Naast navigatie via coördinaten maakt ScanCoveryTrial ook gebruik van een RouteBook met unieke klassementsproeven. Kortom dit alles maakt de ScanCoveryTrial een bizar, spannend en heel heftig avontuur!

De goede doelen

En ook aan de goede doelen wordt gedacht. De ScanCoveryTrial zet zich elk jaar in voor verschillende goede doelen. Voor de editie van 2014 steunt Scan Covery Trial Stichting Vlinderkind en Stichting MS Research.

Stichting Vlinderkind heeft als doelstelling: Het werven van fondsen om het wetenschappelijk onderzoek naar EB te kunnen financieren. Daarnaast wil Vlinderkind zorgen voor een grotere naamsbekendheid en bewustwording van EB en de impact die deze aandoening heeft op mensen met EB, hun families en direct betrokkenen. Lees hier meer over Stichting Vlinderkind.

Stichting MS Research werkt aan de volgende doelen: Wetenschappelijk onderzoek naar multiple sclerose (MS), meer begrip voor het leven met MS en de ontwikkeling van een optimale inrichting van zorg aan mensen met MS. Lees hier meer over de Stichting MS Research.

Partners

TrackJack partner - Deutsche telekom
TrackJack partner - Keurmerk rittenregistratie
TrackJack partner - VZR
TrackJack partner - Intermax
TrackJack partner - ikwordzzper
TrackJack partner - Belastingdienst
TrackJack partner - Informer
TrackJack partner - MTC
TrackJack partner - ZZP Nederland

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding