Kies uw taal

Vereniging Zakelijke Rijders

Partner van TrackJack Europe

Vereniging Zakelijke Rijders  is de belangenbehartiger voor zakelijke rijders in Nederland. Namens de inmiddels 17.600 leden (per januari 2014) lobbyen we in Den Haag, discussiëren we met de fiscus en werken we aan goede en redelijke autoregelingen.

Als zakelijke rijder kun je informatie lezen op onze website over de bijtelling, maar ook over je autoregeling en waarop te letten.Hoe zit het met wisselende bijtellingen per auto? Of wat doe je bij onterechte doorbelasting van eigen risico? Bekijk dit en meer op de site, bespreek het op het forum of vraag het aan het team.

Voor werkgevers van zakelijke rijders hebben wij het werkgeverslidmaatschap. Deze werkgevers kunnen berijders met vragen naar ons verwijzen en krijgt de werkgever feedback op de autoregeling. Daarnaast is er bijvoorbeeld een blauwdruk autoregeling en blauwdruk privacyregeling beschikbaar.

Specifiek voor berijders met een ritregistratiesysteem zoals dat van TrackJack kan je ook bij ons terecht voor een goede privacyregeling tussen werknemer en werkgever.

Door de steun van TrackJack kan de Vereniging Zakelijke Rijders  haar werk blijven doen.

Ook op de hoogte blijven van wijzigingen in de bijtelling, veranderingen in fiscaliteiten, casussen rondom de autoregeling en het laatste nieuws op het gebied van zakelijk rijden? Meld je gratis aan:    www.vzr.nl.

logo-zakelijke-rijders-500x149

Partners

close