Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

Koppeling TrackJack en MoveMove

TrackJack  en MoveMove, marktleider in mobiliteitspassen zijn een samenwerking aangegeven om zakelijke reizigers nog beter van dienst te kunnen zijn. Dankzij een koppeling tussen de allround mobiliteitspas MoveMove en het GPS kilometerregistratiesysteem van TrackJack, profiteren zakelijke reizigers van een geautomatiseerde en gedetailleerde administratie van alle reiskosten. Lees onderstaand meer over de voordelen.

Tankbeurten zichtbaar in uw rapportages

Op het moment dat er wordt getankt met het voertuig, wordt de tankbeurt  in het rittenoverzicht weergegeven met de volgende gegevens:

  • De naam en het adres van het tankstation
  • Het tijdstip,   type brandstof en de hoeveelheid getankte liters
  • Het  tankbedrag en  de ingevoerde kilometerstand van het voertuig

Vervolgens download u de kilometerregistratie naar bijvoorbeeld PDF, waarin alle tankbeurten staan vermeld.

Fleet Management Tankpas

Inzicht in het verbruik

MoveMove TrackJack Tankdetail

Inzicht in zakelijke en privékosten voor maximale BTW teruggave

Als je je auto privé en zakelijk gebruikt dan is het vaak interessant om BTW terug te vragen op het zakelijke gebruik van je auto. Dit kun je alleen doen met een sluitende kilometerregistratie en een overzicht van alle gemaakte kosten zoals tankkosten, onderhoud, wasbeurten, etc. Door de gegevens van MoveMove automatisch te koppelen aan uw rittenregistratie heeft u direct alle gegevens inzichtelijk voor de fiscus. Zo bespaar je al snel honderden euro’s per jaar!

Prive-zakelijk

Vergeet nooit meer een parkeeractie af te melden

Het komt geregeld voor dat parkeeracties niet op tijd worden afgemeld. Zonde van het geld. Om dit te voorkomen ontvangt u via MoveMove bericht zodra het voertuig in beweging komt zodat de parkeeractie tijdig kan worden beëindigd.

mtc-parkeren

Uw MoveMove Tankpas koppelen aan TrackJack?

Wilt u weten hoe uw uw tankpas koppelt? Lees het stap-voor-stap op onze Koppel-pagina.

Tankpas koppelen

 

 

 

MoveMove TrackJack

Nog geen MoveMove tankpas?

Wilt u gebruik maken van bovenstaande functies, maar heeft u  geen tankpas van MoveMove? MoveMove heeft een speciaal aanbod voor klanten van TrackJack;   de eerste 3 maanden gratis. Geheel vrijblijvend! Dit is een korting van  € 20,85.
Ga naar de actie

 

MoveMove

Lees de Q&A met MoveMove

De tarieven van benzine en diesel zijn net weer een beetje gedaald maar liggen nog steeds erg hoog. Daarbij zorgen de energieprijzen er ook nog eens voor dat elektrisch rijden duurder wordt dan je zou willen. Voordeel is te halen met een tank- of laadpas, maar hoe zit dat nou precies?

Lees de Q&A

trackjack benefit movemove

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding