Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

De Kabath: beheer van snoepwinkeltjes

Huizen, kantoren, kastelen, kloosters, scholen en gevangenissen.

voertuigvolgsystemen bij De KabathAl 14 jaar is Alfons van Gasselt werkzaam bij De Kabath vastgoedbeheer bv, dKVb, specialist in het beheer van tijdelijk leegstaand vastgoed door heel Nederland. Het gaat niet alleen om huizen en kantoren. Ook kastelen, kloosters, scholen en gevangenissen worden ondergebracht bij dKVb. En alle ritten van de personenwagens die er worden gemaakt, worden automatisch vastgelegd door de GPS voertuigvolgsystemen van TrackJack.

Alfons is hoofd operationele zaken voor heel Nederland. Dat betekent dat hij met het team panden beheert en daarmee beschermt tegen onder andere inbraak, metaaldiefstal, vandalisme en zelfs kraak. “Het leuke is dat geen dag hetzelfde is. Ik ben niet gemaakt om heel de dag achter een bureau te zitten.” En bij dKVb tref je niet alleen de standaard objecten zoals woningen, appartementen en kantoorpanden, maar ook van een gevangenis in Maastricht, tot een oude marinebasis in Den Helder, tot aan een prachtig hotel in beheer krijgen waar alles nog intact en in perfecte staat is. “Dat zijn de spreekwoordelijke snoepwinkeltjes.”

Het beheer van de TrackJack volgsystemen valt ook onder de verantwoordelijkheid van Alfons, die in 2019 startte met de TrackJack PRO Fiscaal. “Het begon met een eerste offerte, waarna de keuze al snel op TrackJack was gevallen. We hebben gekeken naar andere systemen maar dan moesten we een IT specialist in dienst nemen om dat onder de knie te krijgen. De online omgeving van TrackJack was helder en transparant en vooral gebruiksvriendelijk. Zeker na de live demo en online video die ons is toegestuurd.”

 

“De online omgeving van TrackJack is helder en gebruiksvriendelijk.”ritregistratiesysteem van TrackJack in de wagens van De KabathEr wordt gebruik gemaakt van mooie personenwagens voor het personeel. En er wordt bijtelling betaald voor allemaal. “Toch wilden we graag de hele vloot inzichtelijk hebben.” Het zijn nu 10 wagens waar het ritregistratiesysteem in zit, en dat aantal groeit gestaag.

“We genieten binnen ons bedrijf van veel vrijheid qua eigen agendabeheer. Met deze vrijheid moet je wel mee om kunnen gaan. Inmiddels weet iedereen dat het erin zit, en dat zorgt ook wel voor een placebo-effect.”

 

“Inmiddels weet iedereen dat het erin zit, en dat zorgt voor een placebo-effect.”

 

Bij dKVb wordt onder andere de widget ‘Hoogste snelheden’ gebruikt alsook de ‘Green Driving Index’. Dit maakt het voor ons inzichtelijk wie er efficiënt en duurzaam rijdt. Tevens wordt er gebruik gemaakt van de MTC tankpas (Multi Tank Card).  Ideaal om meer inzicht te krijgen in brandstofverbruik en CO2 uitstoot.

Als laatste vertelt Alfons nog dat het contact met de klantenservice prima is.  “We hebben af en toe contact. Als er een kenteken wordt gewijzigd, een systeem wordt verlengd of we vragen hebben.”

TrackJack en De Kabath

De Kabath maakt gebruik van de TrackJack PRO Fiscaal 2 voor haar sluitende rittenregistratie.

  • Inzicht in alle ritten van de voertuigen
  • Locaties van de volledige vloot op de kaart
  • Beter en veiliger rijgedrag

Meer over de PRO Fiscaal 2

J. de Jonge Group

succesverhaal jdejonge

J. de Jonge BV is de optimale partner op het gebied van machinebouw, nieuwbouw, onderhoud en renovatie van totaalsystemen voor vloeistoffen en gassen tussen carriers en installaties. En J de Jonge gebruikt TrackJack voor haar Nederlandse en Belgische wagenpark.

Ter Harmsel

Ter Harmsel en TrackJack kilometerregistratie

Ter Harmsel, een begrip in Overijssel, gebruikt de TrackJack PRO Fiscaal voornamelijk voor de Belastingdienst. Daarnaast wordt er weleens gevraagd om een verantwoording van een factuur. Met de rapportages tonen ze precies aan hoe laat een monteur op locatie is aangekomen en is vertrokken.

Meer klantverhalen?

Via de mail houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en klantverhalen.

Meld me aan

Blijf op de hoogte van TrackJack!

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close