Kies uw taal

Kilometerregistratie Excel

Gratis download kilometerregistratie in Excel

Download  het kilometerregistratie Excel formulier van TrackJack zodat u alle gereden kilometers handmatig kunt noteren.  Alle vereiste velden vanuit de Belastingdienst zijn hierin opgenomen. Zo bent u er zeker van dat alle onderdelen worden opgenomen in de kilometerregistratie.  Als u een  handmatige kilometerregistratie  in het Excel formulier te veel werk vindt en het wil automatiseren, leest u onderstaand meer over de GPS kilometerregistratie van TrackJack. Voor € 5,75 per maand worden al uw ritten automatisch geregistreerd en hoeft u niets handmatig in Excel bij te houden.

Waarom een kilometerregistratie in Excel bijhouden?

Als u minder dan 500 kilometer privé rijdt in een auto van de zaak, dient u een kilometerregistratie voor de Belastingdienst bij te houden. Dit kunt u handmatig uitvoeren met een kilometerregistratie in Excel of ander formulier of u kiest voor een ritregistratiesysteem welke dit voor u uit handen neemt. Daarnaast kunt u het rittenregistratie formulier ook gebruiken voor de declaratie van uw zakelijk gereden kilometers.

 

Kilometerregistratie TrackJack

Download Gratis het kilometerregistratie Excel Formulier

Bedankt voor uw interesse in TrackJack. Download onderstaand de Rittenregistratie Excel:

Excel-logo

Kilometerregistratie in Excel bijhouden

Wij adviseren u het kilometerregistratie Excel formulier als volgt in gebruik te nemen:

  • Zorg ervoor dat het kilometerregistratie Excel formulier  geprint in de auto ligt. Dit voorkomt dat u ritten vergeet op te nemen binnen de kilometerregistratie.
  • Typ wekelijks alle geadministreerde ritten uit het kilometerregistratie Exel  over in het Excel formulier op de computer. Als u hier te lang mee wacht, hoopt de kilometerregistratie zich op tot een aantal uren werk voor het overtypen.
  • Mocht u de ritten uit het rittenregistratie formulier  niet met enige regelmaat overtypen, zorg er dan voor dat u de uitgeprinte Excel elke dag meeneemt naar huis. Stel dat uw Excel  kwijtraakt, mist u een aantal maanden de kilometerregistratie  waardoor het moeilijk wordt deze uit het hoofd samen te stellen.
  • Als u het kilometerregistratie Excel formulier gebruikt, maakt dan elke maand een apart mapje aan op de computer zodat u deze gemakkelijk per maand kan terugvinden.

De kilometerregistratie liever automatiseren?

Dat kan uiteraard. Dit bespaart u een hoop tijd en ergernis. Uit onderzoek blijkt dat bijna tweederde van de Nederlandse zakelijke rijders ruim 2 uur per maand besteed aan de handmatige kilometerregistratie en 28 procent zelf meer dan 4 uur per maand. Een rittenregistratiesysteem met GPS neemt dit allemaal voor u uit handen waardoor u deze tijd en de daarmee gepaarde kosten snel terugverdient.

De TrackJack PRO Fiscaal administreert al uw ritten automatisch voor € 5,75 per maand en is tevens gecertificeerd voor de Belastingdienst.

TrackJack PRO Fiscaal 2

Geen offerte maar direct bestellen? Bestel de TrackJack PRO Fiscaal in onze webshop. Nu inclusief 1 maand rittenregistratie en 10 jaar garantie!

Bestellen in de webshop

Partners

close