Kies uw taal

Kilometerregistratie app

Kilometerregistratie app

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kilometerregistratie app?  De kilometerregistratie app van TrackJack neemt de kilometerregistratie volledig uit handen. Alles gaat automatisch en er hoeft nauwelijks een handeling voor uitgevoerd te worden. Deze kilometerregistratie app is fiscus proof, gecertificeerd en voldoet aan alle eisen van de Belastingdienst. De meest gebruikte kilometerregistratie app in Nederland.

Zo werkt de kilometerregistratie app van TrackJack

Met de kilometerregistratie app van TrackJack wordt de hele kilometerregistratie automatisch bijgehouden. Er wordt een GPS kilometerregistratiesysteem in de auto geplaatst die alle ritten en kilometers bijhoudt.  Vervolgens download u onze kilometerregistratie app en bekijkt de volledige kilometerregistratie op uw smartphone of tablet, geschikt voor iOS en Android. U kunt de kilometerregistratie nog bewerken en vervolgens gemakkelijk downloaden.

Kilometerregistratie app TrackJack

Kilometerregistratie app - zo werkt het

Gemakkelijk onderscheid privé en zakelijke kilometers

In de kilometerregistratie app staan alle ritten standaard op zakelijk. Via een privéknop in de kilometerregistratie app kunt u aangeven dat een rit die u gaat tijden privé is. Ook kunt u achteraf het karakter van een rit nog aanpassen  en kunt u kantooruren instellen. Alle ritten binnen deze tijdens zijn zakelijk en erbuiten privé. Heel makkelijk een eenvoudig.

Kilometerregistratie app - prive en zakelijk

Online & App

U heeft niet alleen een kilometerregistratie app, u kunt ook online inloggen op onze software waarop u over nog meer functies en mogelijkheden beschikt.

Kilometerregistratie app - online en app

Downloaden in enkele muisklikken

U kunt de kilometerregistratie heel eenvoudig downloaden naar Excel, PDF of Fiscaal rapport. U kunt er zelfs voor kiezen om de kilometerregistratie periodiek te laten toesturen, bijvoorbeeld maandelijks. Dan ontvangt u van ons elke maand de volledige kilometerregistratie in de e-mail en hoeft u deze alleen nog maar op te slaan.

Kilometerregistratie app downloaden

Kilometerregistratie app Fiscus Proof

Een bijkomend voordeel is dat de kilometerregistratie app van TrackJack voldoet aan alle eisen van de Belastingdienst voor een sluitende kilometerregistratie. Gecertificeerd door de Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen. Zo bent u er zeker van dat de kilometerregistratie sluitend is en precies is zoals de Belastingdienst het wil.  De meeste kilometerregistratie apps hebben geen keurmerk, belangrijk om op te letten bij de aanschaf van een kilometerregistratie app.

Kilometerregistratie app - Belastingdienst proof

Zo werkt de kilometerregistratie app in de praktijk

Om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden, laten we u in een online rondleiding zien hoe de kilometerregistratie van TrackJack in de praktijk werkt.  Van het inloggen op het  account tot het downloaden van rittenrapporten en meer.

Bekijk de online rondleiding

Kilometerregistratie app - video

TrackJack PRO Fiscaal

Optie 1: eenmalige aanschaf

€199,00
I.P.V. €255,58

Gebruikskosten:
v.a. €69,- per jaar

Bestel nu

OF

Optie 2: Lease All-in

€17,50
per maand

Gebruikskosten:
All-in

Bestel nu

Genoemde prijzen exclusief BTW.

Partners

close