Kies uw taal

Keurmerk ritregistratiesystemen

U bent verzekert van een kwalitatieve ritregistratie

Op 14 november 2013 heeft TrackJack Europe het keurmerk ritregistratie in ontvangst genomen. Dit betekent dat de ritregistratie voldoet aan specifieke eisen van de Belastingdienst, dat is gecertificeerd door de Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen. Voor ons een bevestiging, voor u een garantie voor een kwalitatieve ritregistratie.

Keurmerk ritregistratie is gegarandeerde kwaliteit

  • U bent gegarandeerd van een kwalitatieve ritregistratie;
  • De ritregistratie voldoet aan de eisen van de Belastingdienst;
  • U bent ervan verzekerd dat de privacy en continuïteit van TrackJack Europe is gewaarborgd;
  • Bij controle van de Belastingdienst komt u in aanmerking voor controleverlichting;
  • Met het oog op toekomstige regelgeving wordt er gesproken over een  gestaffelde bijtelling   waarvoor een ritregistratie inclusief keurmerk een vereiste zal zijn.

De Stichting Keurmerk ritregistratiesystemen

Dit is een volledig onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk, opgericht door Vereniging Auto Van De Zaak (VAvdZ), de branchevereniging ritregistratie en de Rijwiel en Automobiel Industrie (RAI). De stichting is officieel sinds 2013 actief en heeft zich ten doel gesteld om een duidelijke norm neer te leggen met een daarbij behorende controle van de leveranciers.  Lees hier meer over de  keurmerkorganisatie voor ritregistratie.

Keurmerk-ritregistratiesystemen_2

Deelname TrackJack binnen klankbordgroep

TrackJack Europe heeft deelgenomen in de klankbordgroep van de Belastingdienst en heeft haar expertise hierin gedeeld. “Wij zien de ontwikkeling van een keurmerkcertificaat voor de ritregistratie als een grote toegevoegde waarde binnen de markt van ritregistratiesystemen. En voor de klant een extra handvat tijdens de kwaliteitsbeoordeling”, aldus de heer S. de Potter, CEO TrackJack Europe.

Welke producten hebben het keurmerk voor ritregistratie?

De TrackJack PRO Fiscaal  2 is voorzien van  het  keurmerkcertificaat van de Stichting Keurmerk RitRegistratiesystemen.

TrackJack PRO Fiscaal

Optie 1: eenmalige aanschaf

€199,00
I.P.V. €255,58

Gebruikskosten:
v.a. €69,- per jaar

Bestel nu

OF

Optie 2: Lease All-in

€17,50
per maand

Gebruikskosten:
All-in

Bestel nu

Genoemde prijzen exclusief BTW.

Privacy berijder gewaarborgd

De privacy van de berijder is een harde eis van het keurmerk ritregistratie. Indien de werkgever een ritregistratiesysteem monteert in de auto van de zaak, is het verboden voor de werkgever om inzicht te hebben in privékilometers, mits de berijder hier toestemming voor geeft. Meer informatie over de privacy waarborging leest u hier.

Ritregistratie & de Belastingdienst

Elke berijder met een auto van de zaak die de auto niet privé gebruikt, moet een ritregistratie bijhouden. Dat gebeurt vaak nog op een zelf gekozen wijze, bijvoorbeeld door het gebruik van schriftjes, agenda’s en Excel-bestanden. Dat maakt het bijhouden en de controle tot een tijdrovende taak voor zowel de Belastingcontroleur als berijder. Om dit proces te vereenvoudigen zijn er al jaren ritregistratiesystemen, die werken op GPS, die deze administratie klus uit handen nemen en daarmee een efficiënt middel zijn. Maar niet ieder systeem is even betrouwbaar. Omdat dit voor bedrijven en hun werknemers lastig in te schatten is, is dit keurmerk ontwikkeld dat voldoet aan de eisen van Belastingdienst. Een keurmerkcertificaat biedt de oplossing voor zowel de berijder als de fiscus.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het keurmerk ritregistratiesystemen of de verschillende producten? Dan vernemen wij deze graag via T: 010-8200190.

Partners

close