Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

Stel uw vraag

Hoe koppel ik mijn Keurmerk Certificaat?

De TrackJack PRO Fiscaal 2 biedt de mogelijkheid om een Audit file te exporteren.  Deze file is bedoeld voor de Belastingdienst,  en vereist een aantal verplichte gegevens.

 1. Accountinstellingen
  Ga naar ‘Beheer‘ en kies ‘Accountinstellingen‘.
  Vul  hier alle gegevens in die worden gevraagd waaronder Fiscale status  en BSN nummer.
 2. Werkgeversinformatie invullen
  Op dezelfde pagina kunt u in de rechter  zijbalk klikken op  ‘Werkgeversinformatie‘.  Zorg ervoor dat deze gegevens allemaal zijn ingevuld, waaronder  Loonheffingsnummer. Bent u ZZP’er? Vul hier dan uw BSN-nummer in.
 3. Chassisnummer noteren
  Bij de instellingen van uw voertuig (‘Beheer’, ‘Systemen’ en dan het gewenste voertuig) kiest u het tabblad Voertuiggegevens.  Voer hier het chassisnummer in.  (Onder andere te vinden op uw kentekenbewijs. Op de voorkant, in de rechteronderhoek, vind   je een kader waarin staat E. VIN. In dat kader staat je  chassisnummer.)
 4. Keurmerkcertificaatnummer invoeren
  Als  laatste gaan we uw Keurmerkcertificaatnummer invoeren. Ga hiervoor naar ‘Rapportages’  in het hoofdmenu. Kies eerste het voertuig, dan de bestuurder en  kies de blauwe button ‘Opnieuw versturen‘. U ontvangt nu in uw mail het nummer dat u hier kunt invoeren. Klik op ‘Certificaat koppelen’ en alles is gereed.


Tags: keurmerk, keurmerkcertificaat, keurmerk certificaat, keurmerk rrs

Terug naar overzicht FAQ's

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding