Kies uw taal

TrackJack-mileage-report-banner

Mileage Report

Reliable kilometer registration for € 5.75 per month

TrackJack neemt de kilometerregistratie volledig voor u uit handen. U rijdt, wij registreren.  Het kilometerregistratiesysteem wordt bij u op locatie geïnstalleerd en vanaf dat moment  worden alle ritten en kilometers automatisch geregistreerd. Via een online account bekijkt u de kilometerregistatie, plaatst een eventuele opmerking en download de administratie vervolgens naar PDF, Excel of ander bestand.  Precies zoals de Belastingdienst  het wil, bevestigd  door het Keurmerk voor RitRegistratieSystemen.

Gemakkelijk én Betaalbaar

 • Nooit meer met de hand een kilometerregistratie bijhouden
 • Alle ritten worden automatisch geregistreerd
 • Precies zoals de Belastingdienst het wil, wij zijn gecertificeerd
 • Installatie bij u op locatie waar en wanneer u  wilt
 • Ook zéér geschikt voor grotere wagenparken
 • Meer dan 40.000  verkochte  systemen

Direct a free quote?

Kilometerregistratie Fiscus Proof

De TrackJack PRO Fiscaal voldoet aan alle eisen van de Belastingdienst en is gecertificeerd met het keurmerk voor RitRegistratieSystemen.  Mocht u controle krijgen van de Belastingdienst, is dit meestal een verlichte controle omdat u gebruik maakt van een gecertificeerd kilometerregistratiesysteem.

Read more

TrackJack-mileage-report-belastingdienst

Online account en kilometerregistratie app

U beheert alle gegevens volledig online. U  logt in  op uw account en bekijkt en beheert de kilometerregistratie. En bent u onderweg, dan opent u  onze kilometerregistratie app die u gratis  download.

TrackJack-mileage-report-portal

Montage bij u op locatie

Wij werken met professionele  en ervaren monteurs die de installatie van uw kilometerregistratiesysteem  graag bij u op locatie verzorgen. Dit betekent dat wij naar een door u gewenste locatie in Nederland komen voor een vast laag tarief per inbouw. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via: 010-8200190.

TrackJack-mileage-report-Jaap

Meerdere bestuurders per auto?

Door middel van berijdersidentificatie wordt bij elke rit geregistreerd  welke bestuurder heeft gereden. Elke bestuurder krijgt een eigen ID key en scant deze in de auto zodra hij/zij gaat rijden.  Als er niet wordt gescand, volgt een pieptoon zodat het nooit vergeten kan worden.

TrackJack-mileage-report-id-key

Kilometerregistratie privé auto

Ook als u ZZP-er bent en  een kilometerregistratie wilt bijhouden voor  uw  privé auto biedt TrackJack hierin de oplossing.  De TrackJack PRO Fiscaal   wordt in de privé auto geplaatst en houdt alle  kilometers automatisch bij. U download de zakelijke ritten  die u heeft gereden in de privé auto die u vervolgens declareert.  Veel ZZP-ers die zakelijke kilometers rijden in de privéauto zijn u al voor gegaan.  Neem gerust contact op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

TrackJack-mileage-report-voor-de-zzp-er

We geven u een online rondleiding

Om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden, laten we u in een online rondleiding zien hoe de kilometerregistratie van TrackJack in de praktijk werkt.  Van het inloggen op het  account tot het downloaden van rittenrapporten en meer.

Bekijk de online rondleiding

TrackJack-mileage-report-guide-tour

Offerte voor uw kilometerregistratie?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over de TrackJack PRO Fiscaal 2, dan helpen wij u graag verder via  T: 010-8200190. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Set a request

TrackJack-mileage-report-contact-michelle

De kilometerregistratie bestaat uit:

 • Het merk en type van de auto
 • Het kenteken van de auto
 • De periode waarin u de auto tot uw beschikking hebt
 • Datum van de rit  en de begin-  en eindstand kilometerteller
 • Adresgegevens van locatie van vertrek en aankomst
 • De route die u hebt gereden (incl. omleiding en omrijden voor privé doeleinden)
 • De aard van de rit: privé of zakelijk

TrackJack-mileage-report-routes

Kilometerregistratie & Tankpas koppelen

In samenwerking met MultiTankcard bieden wij u de mogelijkheid om de Tankpas te koppelen aan uw kilometerregistratie    zodat tankbeurten in rapportages worden opgenomen  en  er een bericht wordt verstuurd als het straatparkeren  nog staat aangemeld terwijl er al wordt gereden.
Read more

TrackJack-mileage-report-MTC

Hoe werkt een km registratie?

U hoeft geen kilometerregistratie meer met de hand bij te houden. Er wordt een kilometerregistatiesysteem in uw auto geïnstalleerd die door middel van GPS-techniek de locatie van uw voertuig bepaalt en kilometers registreert. Op het moment dat de auto start, wordt automatisch een rit aangemaakt en beëindigd bij het uitzetten van het voertuig. Hierbij worden adressen, postcodes, kilometerstanden etc. vermeld. Alle gegevens die nodig zijn voor een sluitende kilometerregistratie voor de Belastingdienst. De kilometerregistratie wordt direct verstuurd naar uw online account waarop u inlogt en de kilometerregistratie bekijkt.

TrackJack-mileage-report-functionallity

close