Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

trackjack gpstracking benefits

Flinke kortingen met TrackJack Benefits

Geschreven door Micha

Bent u gebruiker van TrackJack? Weet u dat er honderden euro’s aan korting op u liggen te wachten? Met TrackJack Benefits krijgt u inmiddels bij 11 partners erg mooie kortingen aangeboden.

En iedere partner biedt iets anders. Van een tankpas tot een GPS horloge en van een laadpaal tot veiligheidsschoenen.

We nemen u mee door de mogelijkheden.

 • ZZP Nederland
  Bent u zelfstandig ondernemer? Sluit u aan bij de grootste branchevereniging voor ZZP’ers in Nederland. Stichting ZZP Nederland biedt u nu 17,5% korting op het lidmaatschap. ZZP Nederland zorgt vervolgens voor een helpdesk voor ondernemersvragen, belangenbehartiging, collectieve verzekeringen  en andere mooie kortingen.

 • EV Style
  Heeft u ook al nagedacht over het opladen van uw EV? Met TrackJack Benefits krijgt u nu €100 korting op aanschaf van de Volt Time lader. Het snelste, slimste laadstation voor elke elektrische auto.  Als gebruiker van TrackJack betaalt u geen €980 maar slechts €880 op de aanschaf van de Volt Time laadpaal.

 • Spotter
  Als gebruiker van TrackJack ontvangt u €15 korting op de aanschaf van een Spotter GPS horloge. Met het  kinderhorloge weet je waar je kind is en kan je met elkaar bellen. Alles eenvoudig via de smartphone app. Geen gedoe. Werkt direct, inclusief simkaart. Én volledig AVG-proof.

 • Informer
  Geen moeite meer én tijd besparen met je boekhouding, zo kun jij je als ondernemer focussen op wat écht belangrijk is: je bedrijf.  Als gebruiker van TrackJack ontvangt u geen 30 dagen gratis, maar zelfs 60 dagen gratis gebruik. Een korting die oploopt tot wel €39!

 • OutSmart
  Wilt u nooit meer onleesbare, verdwenen of kwetsbare werkbonnen?  Met OutSmart wordt het hele proces  volledig uit handen genomen.  Van werkbonnen, planbord, offertes, facturatie en koppeling met TrackJack: alles in  één pakket. En u ontvangt de koppeling tussen OutSmart en TrackJack drie maanden gratis. €45 korting!

Bekijk alle TrackJack Benefits nu

 • Gereedschapbeheer
  Kies de beste software voor keuring en onderhoud: Gereedschapbeheer.  Door de voortdurende afstemming met de mensen uit de dagelijkse praktijk, is Gereedschapbeheer.nl optimaal gebruiksvriendelijk en direct toepasbaar voor de werkvloer.  Als gebruiker van TrackJack ontvangt u tot wel €237 korting.

 • Vereniging Elektrische Rijders
  Rijdt u in een EV of hybride auto? De Vereniging Elektrische Rijders is de stem van de elektrische rijder richting Den Haag en dé informatiebron als het gaat over elektrisch rijden.  Als gebruiker van TrackJack ontvangt u direct €5 korting op uw jaarlijkse lidmaatschap!

 • Goboony
  Wat is er lekkerder dan de wijde wereld intrekken met een camper? Via Goboony huurt u nu een camper met €50 korting. Bij Goboony vind je het grootste aanbod campers van heel Europa, dus er is altijd een mooie camper bij jou in de buurt beschikbaar. 

 • MoveMove
  Tanken en laden. We moeten het allemaal. Maar waarom meer betalen dan nodig? MoveMove heeft een speciaal aanbod voor klanten van TrackJack:  €20,85 korting op gebruik van de tankpas van MoveMove.

 • Vereniging Zakelijke Rijders
  De Vereniging Zakelijke Rijders komt op voor de belangen van de zakelijke rijder. Of je nu werknemer bent of ondernemer: de VZR is er voor jou. Als gebruiker van TrackJack ontvang je 25% korting op een betaald lidmaatschap.

 • Workwearpro
  Een echte professional kan niet zonder goede veiligheidsschoenen. Workwearpro levert exclusief werkschoenen van U-Power en is dé online leverancier van dit unieke merk. Met TrackJack Benefits krijgt u 20% korting op iedere bestelling.

Wilt u met uw organisatie ook TrackJack Benefits aanbieden?

Dan kan. We hanteren daarvoor twee belangrijke eisen. Heeft het grootste gedeelte van de TrackJack gebruikers iets aan uw product of dienst? En kunt u een aanzienlijke korting bieden? Dan horen we graag van u via 010 8200 190, en kies optie 4.

GPS tracking biedt sluitende kilometerregistratie 

Eén van de grootste voordelen van TrackJack blijft de sluitende kilometerregistratie die we via GPS kunnen aanbieden. GPS tracking biedt de mogelijkheid om niet alleen uw vaar- of voertuig in de gaten te houden, maar ook om een rittenregistratie volledig volgens de eisen van de Belastingdienst te bieden. 100% fiscusproof én betaalbaar.

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding