Kies uw taal

benefits ritregistratie

Start met besparen met TrackJack Benefits!

Geschreven door Ralph

In tijden van inflatie en hoge tarieven, zijn steeds meer ondernemers en particulieren bezig met besparen. Om u door deze uitdagende tijden te helpen, biedt TrackJack kortingen op haar partners. Bespaar meer dan €500 met  TrackJack Benefits.

Bij TrackJack krijgt u meer dan enkel inzicht in uw wagenpark. U bespaart ook op brandstofkosten en onderhoud. Maar wist u dat u ook kunt besparen met TrackJack Benefits? Mooie acties die met zorg door onze partners zijn uitgezocht, en we u als TrackJack gebruiker aan mogen bieden.

“Iedereen is op zoek naar manieren om te besparen.
En deze unieke manier van samenwerken doet precies dat.”
 

De partners die kortingen bij de eerste lancering van TrackJack Benefits aanbieden, variëren enorm. Van kortingen op een lidmaatschap (zoals ZZP Nederland en de Vereniging Zakelijke Rijders), korting op een product (zoals een GPS horloge van Spotter en laadpaal van EV Style) tot aan korting op een dienst (zoals MoveMove, Gereedschapbeheer en OutSmart).

Een opvallende Benefit is die van Goboony. Deze internationale organisatie biedt de mogelijkheid om als particulier een camper te huren, of uw camper beschikbaar te maken voor de verhuur. De korting die door deze partners wordt aangeboden is gericht op de particulier en biedt een voucher om een camper te huren ter waarde van €100 tegen de helft van de prijs.

Bekijk nu alle Benefits

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding