Kies uw taal

movemove gpstracker

Q&A met MoveMove

Geschreven door Jim

De tarieven van benzine en diesel zijn net weer een beetje gedaald maar liggen nog steeds erg hoog. Daarbij zorgen de energieprijzen er ook nog eens voor dat elektrisch rijden duurder wordt dan je zou willen. Voordeel is te halen met een tank- of laadpas, maar hoe zit dat nou precies?

We hielden een Q&A sessie met Roeland Rohof, manager marketing & sales bij MultiTankcard en MoveMove, om  erachter te komen wat MoveMove precies doet, hoe ze kijken naar de huidige markt  en waarom u eigenlijk een tank- of laadpas zou moeten nemen. 

Lees de Q&A


Kilometerregistratie en tankpas gecombineerd

MoveMove, MultiTankcard en TrackJack hebben al jaren een prachtige integratie met elkaar om ervoor te zorgen dat onder andere tankbeurten  automatisch in uw kilometerregistratie terecht komen. En dat is  handig omdat u dan precies het verbruik, maar ook de CO2-uitstoot  van uw voertuig inzichtelijk krijgt.

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding