Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

verlaagde accijns gps tracker

Verlaging van brandstofaccijns verlengd

Geschreven door Jim

Inflatie, benzinekosten, energieprijzen; het is niet allemaal leuk nieuws als je naar het 18:00 uur journaal kijkt. Maar er is ook een hoop goed nieuws, waaronder het feit dat  de verlaging van de  brandstofaccijns nog even verlaagd blijft. En dat horen we graag.

Eerder dit jaar werden de accijnzen verlaagd om de enorm stijgende brandstofprijzen wat acceptabeler te maken. Wel was de maatregel tot eind 2022 bedoeld. Het goede nieuws is dus dat we ook een groot deel van 2023 de verlaagde accijns krijgen.

Brandstofprijzen

Na een lange tijd waar je meer dan €2,20 per liter benzine moest betalen, kun je inmiddels weer tankstations vinden die ruim onder de twee euro zitten met hun literprijs.  Uiteraard is dat wel met de verlaagde accijns.  Wanneer de klok 1 juli 2023 aangeeft, gaan de accijnzen weer terug naar het oude tarief.  

Het oude tarief, denk je nu? Hoe zat dat ook alweer? Er wordt momenteel door de verlaging een goede 17,3 cent per liter bespaard op benzine, en 11,1 cent per liter op diesel. En dat is best behoorlijk!


GPS tracker   geeft inzicht  in verbruik

En als u bezig bent met de benzineprijzen, dan bent u mogelijk ook bezig met het verbruik van uw voertuig.  En aan de hand van de GPS tracker met Green Driving krijgt u alle gewenste inzichten. Koppel de TrackJack aan uw tankpas, activeer Green Driving en krijg inzicht in verbruik, CO2-uitstoot én rijgedrag. 

Bron: Autoblog

 

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding