Kies uw taal

zzp nederland kilometerregistratie

Kilometerregistratie voor iedere zzp’er

Geschreven door Micha

De zzp’er in Nederland moet van alle markten thuis zijn. Toch blijven zaken als boekhouding, verzekeringen, juridische vraagstukken en beheer van de auto van de zaak  een hoop vragen oproepen. En dat is precies waar ZZP Nederland bij komt kijken.

ZZP Nederland wil de belangen van alle zzp’ers in Nederland behartigen. Dit kan gaan om een grote, langdurige discussie met de ministers tot aan een kleine maar handige oplossing waar veel abonnees profijt van hebben.

Kilometerregistratie ZZP

Al in 2014 sloegen TrackJack en ZZP Nederland de handen ineen.  “Veel zzp’ers worstelen met hun kilometerregistratie. Het bijhouden van de ritten in een boekje is tijdrovend, wordt vaak vergeten en is daardoor dus frustrerend. En er gaan ook altijd verhalen rond over boetes van de Belastingdienst,” vertelt Leo Kits, communicatiedeskundige bij ZZP Nederland.

Met dat gedachtegoed in het achterhoofd is de samenwerking tussen beide marktleiders tot stand gekomen. Een  sluitende kilometeregistratie  voor de ondernemer, en een mooi passend partnerschap voor twee partijen. Om de samenwerking nog meer kracht bij te zetten, is er ook nog een speciale actie voor de abonnees.

Eerder deze maand ging TrackJack uitgebreid in gesprek met Leo.

Lees het hele artikel via onze partnerpagina

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland
Salesforce
Carsys
Outsmart

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding