Kies uw taal

kilometerregistratie
Elektronische kilometerregistratie van TrackJack

Elektronische kilometerregistratie van TrackJack

Elektronische kilometerregistratie van TrackJack

kilometerregistratie boekje kopen? Een grote ergernis van velen om bij elke rit de kilometers te moeten bijhouden. Hoe zit dit dan eigenlijk en zijn er geen betere oplossingen? TrackJack snapt u volkomen en hierdoor hebben we een focus op elektronische kilometerregistratie oplossingen. Onze GPS kilometerregistratiesystemen maken het u een stuk makkelijker.  In dit artikel willen we u wat meer informatie geven over een elektronische kilometerregistratie, de oplossingen en wat er allemaal bij komt kijken.

kilometerregistratie

Het bijhouden van de kilometers wordt gelukkig steeds makkelijker

De grote ergernis onder zakenauto- en leaserijders is helaas nog steeds het bijhouden van de kilometeradministratie. Een elektronisch hulpje kan u een hoop tijd en geld besparen. De systemen worden steeds sneller, goedkoper en dus geavanceerder. Duizenden zakenauto- en leaserijders houden elke dag braaf, onder toezicht van de belastingdienst een kilometerregistratie bij. Stel dat ze daar gemiddeld vijf minuten per dag aan besteden, dan is het verlies aan productieve werktijd landelijk gesproken ergens tussen de één en anderhalf miljoen werkdagen! Dat is een hoop vinden wij van TrackJack.
Kilometerregistratie app

Hierbij willen we aangeven dat de boetes steeds hoger worden, de belastingdienst steeds strenger wordt. Het is dus erg belangrijk om de kilometerregistratie goed op orde te hebben. U kunt dus letterlijk geen kilometer meer missen en alle ritten moeten dus een degelijk systeem krijgen. Tevens kan de ergernis nog groter worden om de agenda, tankbonnen, garagenota’s en dergelijke te synchroniseren met de rittenadministratie. De belastingdienst eist bij controle namelijk niet alleen een precieze kilometeradministratie (rit voor rit), maar wenst ook ‘aanvullend bewijs’ en gegevens te zien. Dat kan trouwens ook een mondelinge verklaring zijn, zo oordeelde de Hoge Raad recent in een zaak. Elk bewijsmiddel kan worden voorgelegd. Maar of het helpt is vraag twee. Om alle ergernissen te voorkomen is de hulp van elektronische kilometerregistratie belangrijk geworden – goud waard dus. Jaarlijks zal het u heel wat papierwerk schelen en met goed nieuws de systemen zijn zeker betaalbaar.

Elektronische kilometerregistratie software systemen

Er bestaan talloze systemen die de bewegingen van de auto exact volgen en vastleggen. Vergelijk het met de bekende satellietnavigatiekastjes. Via het gps-signaal ‘weet’ de techniek precies waar de auto, boot of zelfs scooter zich bevind. Deze info wordt opgeslagen in een ‘black box’ of naar een centrale database gezonden.

Het bevrijdt u van een papieren kilometerregistratie met data, bezoekadressen en routes. De systemen met een black box sluit u pakweg eens per maand op een computer aan om alles vast te leggen en eventueel uit te printen. Maar het gemak kan dus veel verder gaan, met een volledig geautomatiseerd systeem.

Voordelen om alles elektronisch bij te houden

Een goed werkende elektronische kilometerregistratie kan u veel geld en tijd besparen.
Als voorbeeld geeft dit per rit een besparing van meer dan 1 minuut aan administratiekosten. Alle mogelijke rapportages (rit, stop, hardrijden, etc.) zijn beschikbaar en kunnen professioneel geëxporteerd worden.
Kilometerregistratie ZZP

Waarom elektronisch de kilometerregistratie via TrackJack:

  • Inzicht in rijafstand en reistijd alle data wat u nodig heeft
  • Totalisering van zakelijk en privé gereden ritten
  • Minder administratie door automatische kilometer registratie
  • Professionele rapportage
  • Installatie bij u op locatie waar en wanneer u wilt
  • Precies zoals de Belastingdienst het wil, wij zijn gecertificeerd
  • Gebruik maken van de TrackJack kilometerregistratie app

Hoe kan TrackJack u helpen met de elektronische kilometerregistratie

Een kilometerregistratie bijhouden voor uw eigen auto of voor voertuigen die onder uw beheer vallen. In beide gevallen neemt TrackJack de volledige kilometerregistratie voor u uit handen. Door middel van ons GPS kilometerregistratiesysteem in de auto, de TrackJack PRO Fiscaal 2, worden alle ritten en kilometers automatisch geregistreerd. U heeft een online account en kilometerregistratie app waarop u de kilometerregistratie bekijkt, beheert, bewerkt en kunt downloaden naar PDF, Excel of ander bestand. Precies zoals de Belastingdienst het wil. Een GPS kilometerregistratiesysteem is een klein kastje van enkele centimeters groot dat in de auto wordt geplaatst. Door middel van GPS (satellieten) en GPRS (GSM-netwerk) worden locaties bepaald en verstuurd. Onze geavanceerde software zet de gegevens uit het kilometerregistratiesysteem om in een sluitende en betrouwbare kilometerregistratie. U logt online in of via de app en bekijkt en beheert uw kilometerregistratie – is dat niet handig?

Partners

close