Kies uw taal

Laad uw elektrische auto op binnen een paar minuten

Laad uw elektrische auto op binnen een paar minuten

Shell zou gaan investeren in de nieuwste technologie om elektrische auto’s razendsnel op te laden. Ample zou deze techniek ontwikkeld hebben, waardoor elektrische auto’s binnen een paar minuten volledig zijn op te laden.

Schaalbare oplossing

Ample is momenteel nog niet gelanceerd. De komende maanden wordt de financiering gebruikt voor het implementeren en uitrollen van de technologie. ”Het opbouwen van een schaalbare oplossing voor het opladen van elektrische voertuigen vraagt om een nieuwe benadering met betrekking tot infrastructuur en om partners die zich inzetten voor de ontwikkeling van elektrificatie als de nieuwe energievoorziening”, aldus Khaled Hassounah, bestuurdersvoorzitter en medeoprichter van Ample, in de persverklaring. Hoe de techniek precies werkt is nog niet bekend.

Aantal elektrische auto’s neemt toe

De hoeveelheid elektrische auto’s neemt toe en ook de actieradius wordt steeds uitgebreider. Bij tankstations van Shell is het op een aantal locaties al mogelijk om de auto op te laden. Met de oplaadservice Shell Recharge probeert Shell in te spelen op de groei van het aantal elektrische auto’s.

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding