Kies uw taal

ZZP Nederland en TrackJack

ZZP Nederland en TrackJack slaan handen ineen

Stichting ZZP Nederland en TrackJack slaan de handen ineen. Het doel van deze samenwerking is de ZZP’er nog beter te informeren omtrent het onderwerp zakelijk rijden, waar ook de rittenregistratie onderdeel van is.

“Wij zien een stijging in het aantal zelfstandigen die een rittenregistratie bijhouden en daar ontstaan ook de nodige vragen over. Met TrackJack als partner willen we de zelfstandigen hier zo goed mogelijk over informeren” aldus Frank Alfrink, directeur ZZP Nederland.

 

Over ZZP Nederland

Stichting ZZP Nederland is de belangrijkste ondernemersorganisatie voor Zelfstandigen Zonder Personeel in Nederland. Doelstelling is het bevorderen van het ondernemerschap voor kleine zelfstandigen. Ruim  41.000 zelfstandigen hebben zich individueel aangesloten. Dat maakt Stichting ZZP Nederland  tevens tot een gewaardeerd aanspreekpunt voor ‘Den Haag’.

 

Oplossing voor ZZP-ers

TrackJack biedt een gemakkelijke   oplossing voor ZZP’ers om de rittenregistratie correct bij te houden en zodoende aan te tonen dat er geen bijtelling noodzakelijk is. Ook als er zakelijk wordt gereden in de privéauto en de zakelijke ritten geregistreerd moeten worden, om vervolgens te kunnen declareren, biedt TrackJack de uitkomst.

TrackJack zorgt ervoor dat de rittenregistratie een fluitje van een cent wordt. Er wordt een rittenregistratiesysteem in de auto gemonteerd die vervolgens alle ritten automatisch bijhoudt en verstuurt naar een online omgeving. De ZZP’er logt hier op in en de volledige administratie is direct beschikbaar. Gemakkelijk, gebruiksvriendelijk, betaalbaar en goedgekeurd door de Belastingdienst. Bevestigd met het keurmerk voor ritregistratiesystemen.

 

Koppeling met boekhoudsysteem

TrackJack heeft een koppeling met boekhoudpakketten van InformerOnline. Met de  koppeling tussen de twee systemen is de kilometerregistratie en declaratie voor ondernemers sterk vereenvoudigd én geprofessionaliseerd. Beide partijen werken ook samen met ZZP Nederland, zodat er voor aangeslotenen van ZZP Nederland dubbel voordeel te behalen is.

 

Ledenvoordeel

Leden van ZZP Nederland ontvangen een aantrekkelijke korting bij TrackJack. Meer hierover leest u op de  website van ZZP-Nederland.

close
All TrackJack websites use cookies. By using these websites, you agree to our use of cookies. More information Close notification