Kies uw taal

Mystery Roads deelnemers online te volgen met TrackJack

Mystery Roads deelnemers online te volgen met TrackJack

Nog maar 1 dag voordat de editie van Mystery Roads 2016 van start gaat. Deze achtdaagse autotoertocht heeft dit jaar als goede doel: Stichting Vlinderkind. Deze stichting zet zich in voor een draagbaar leven met Epidermolysis Bullosa (EB), een erfelijke, zeer ernstige en vooralsnog ongeneeslijke huidaandoening.

In totaal rijden achttien teams ca. 7.500,00 km verdeeld over 7 dag routes. Alleen de organisatie weet waar zij naartoe rijden. Om de teams te kunnen volgen is er een live gedeelte in de website van Mystery Roads gezet. Dit is mede mogelijk gemaakt door GPS systemen van TrackJack Europe. De track en trace systemen van TrackJack zijn ingebouwd in de auto’s.  Hierdoor zijn alle teams te volgen tijdens hun reis met zowel de route als de eindbestemming onbekend!

 

Partners

close