Kies uw taal

SCM Certificaat behaald voor voertuigvolgsysteem klasse 4/5

SCM Certificaat behaald voor voertuigvolgsysteem klasse 4/5

In mei heeft TrackJack Europe het SCM certificaat behaald voor het voeren van een klasse 4/5 voertuigvolgsysteem met koppeling op een gecertificeerde alarmcentrale. Dit volgsysteem wordt eind juni geïntroduceerd onder de naam PRO Security. Meld u nu aan via onderstaande link om op de hoogte te worden gesteld van de introductie.

Werking voertuigvolgsysteem

Volgsystemen zijn elektronische systemen die het mogelijk maken vanuit een centrale continu de plaats van het voertuig te volgen. Het volgsysteem in de auto wordt automatisch in werking gezet bij signaal van het alarm, sabotage of diefstal van het voertuig. Ook heeft de eigenaar de mogelijkheid om diefstal te melden bij de PAC-centrale die hier de opvolging voor doet. Het terugvindpercentage van voertuigen met een volgsysteem is aanzienlijk.

Tarieven TrackJack Volgsysteem

Ook dit volgsysteem in combinatie met een aansluiting op de particuliere alarmcentrale van Europac is zeer betaalbaar. De tarieven worden eind juni bekend gemaakt tijdens de introductie van het volgsysteem.

Op de hoogte blijven?

Wil u bericht ontvangen wanneer het voertuigvolgsysteem verkrijgbaar is? Meld u dan aan via onderstaande button.


Houd mij op de hoogte

Partners

TrackJack partner - Deutsche telekom
TrackJack partner - Keurmerk rittenregistratie
TrackJack partner - VZR
TrackJack partner - Intermax
TrackJack partner - ikwordzzper
TrackJack partner - Belastingdienst
TrackJack partner - Informer
TrackJack partner - MTC
TrackJack partner - ZZP Nederland

close