Kies uw taal

Binnendienst sales medewerker

Bergschenhoek, ZH                          32-36 uur                            HBO

vacature sales binnendienst tj

Vind jij het leuk om klanten te adviseren en te helpen in hun zoektocht naar de perfecte GPS track & trace en ritregistratieoplossing? En doe je dat graag telefonisch, digitaal en soms ook fysiek? Versterk dan ons sales-team in Bergschenhoek.


Wat doe je als binnendienst sales medewerker?

Vanuit ons mooie kantoor in Bergschenhoek help jij onze klanten de juiste keuze te maken voor een GPS tracker. Lees: ónze GPS tracker.

Onze potentiële klanten weten ons te vinden via de website, social media en de telefoon. En vanaf dat eerste contactmoment moeten ze goed worden geïnformeerd en worden overtuigd van de meerwaarde die TrackJack ze kan bieden. Altijd up to date met je GPS tracker? Check. Een 100% sluitende fiscusproof rittenregistratie? Check. Koppelingen met systemen als Salesforce, Movemove, Outsmart en meer? Check.

Jij bent bezig met telefonische sales, online demo’s, opstellen van offertes, opdrachtbevestigingen, ondersteuning aan de buitendienst en accountmanagement

In jouw rol ben je bezig met telefonische sales, online demo’s, help je je salescollega’s met het opstellen van offertes, opdrachtbevestigingen, geef je ondersteuning aan de buitendienst en verzorg je waar nodig accountmanagement voor je klanten.


Hier ben jij goed in

 • Je bent telefonisch sterk en komt goed uit je woorden
 • Je bent proactief en op zoek naar de beste manier om te verkopen
 • Je houdt overzicht in je taken en offertes via Salesforce
 • Je kunt wel wat druk aan, zeker in de piekmaanden
 • Je denkt graag mee in de beste manier om ons product in de markt te zetten

Dit ben jij

Je vindt het leuk om klanten te adviseren over de beste oplossing en de deal te closen. Je bent goed in creatieve manieren om de klant aan je te binden, hebt een hoge gunfactor en bent in staat om je zaken goed te organiseren en documenteren.

 • Je hebt enkele jaren ervaring in telefonische sales
 • Je bijt je vast in een offerteaanvraag en laat pas los als de deal er is
 • Je bent enthousiast, positief ingesteld en een teamspeler
 • Je hebt een HBO studie afgerond, of MBO 4 met enkele jaren werkervaring
 • Je bent 32 uur beschikbaar, mogelijk tot 36 uur bij drukte

 

En dit bieden wij

Een leuke, uitdagende en open functie binnen een ambitieuze omgeving.

 • Salaris én provisie per verkocht systeem, dus je bonus bepaal je zelf
 • Een leuk en relatief klein team (15 collega’s) in Bergschenhoek
 • Een hoop vrijheid binnen je functie om de beste resultaten te halen
 • Af en toe een gezellige borrel
 • 30 vakantiedagen, obv 40 uur
 • Pensioenregeling

 

Over TrackJack

Heel veel ondernemers (MKB’ers, ZZP’ers en wagenparkbeheerders) gebruiken rittenregistratie en GPS tracking niet alleen voor efficiëntie, maar ook voor de Belastingdienst. En dan moet het gemakkelijk, soepel en goed verlopen. Al sinds 2009 is dat precies wat we doen, maar dan wel nét een beetje anders. Het moet goed werken én je moet er niet meer voor betalen dan nodig. En daarmee zijn we inmiddels de nummer 1 in de branche geworden.

Koppelingen (met bijvoorbeeld Salesforce, tankpassen en administratiesoftware) en partners zorgen ervoor dat we een unieke propositie hebben en continu doorontwikkelen om nog beter te worden. Sluit jij je aan?

 

Solliciteer nu!

Wil je meer weten over deze vacature of eens een kop koffie drinken om de sfeer te proeven? Bel dan eens met ons via 010-8200190 en vraag naar Michelle Jongenengel. Of stuur een e-mail plus CV naar hr@trackjack.nl .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland
Salesforce
Carsys
Outsmart

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding