Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

TrackJack Benefits: MoveMove tankpas en laadpas

Bij MoveMove hoef je niet te kiezen of delen. Met de laadpas en tankpas van MoveMove heb je toegang tot alle tankstations én publieke laadpalen in Nederland. Wil je ook in het buitenland tanken en laden? Dat kan met onze tankpas buitenland en EU laadpas. En omdat we houden van ongecompliceerd, ontvang je elke maand alle kosten op één (digitale) factuur. 

Waarom MoveMove?

Heb je moeite met het vinden van de goedkoopste tankstations bij jou in de buurt? Vanaf nu niet meer. Open de MoveMove app en je ziet in een makkelijk overzicht waar jij in de buurt het goedkoopst tankt. 

Ook krijg je met de MoveMove app in een paar klikken advies over de beschikbare laadpalen bij jou in de buurt. En dat betekent een hele hoop minder stress

En ben je klant bij TrackJack?

Dan worden alle tankbeurten automatisch geregistreerd in je rittenregistratie. En daardoor krijg je inzicht in je verbruik én CO2-uitstoot. Én betaal je de eerste drie maanden helemaal niets.

De voordelen van MoveMove

  • Tanken bij álle tankstations in Nederland
  • Overal in Nederland je hybride auto laden
  • Eén overzichtelijke factuur met al je reiskosten
  • Geen btw-teruggave meer missen

Klinkt goed, en nu?

De eerste 3 maanden MoveMove  gratis
Ter waarde van €20,85

MoveMove heeft een speciaal aanbod voor klanten van TrackJack; de eerste 3 maanden gratis. Geheel vrijblijvend! Dit is een waarde van  € 20,85.
Maak gebruik van deze Benefit

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close