Vacatures

De marktleider in betaalbare track & trace- en rittenregistratieoplossingen

Junior Developer (Rotterdam, 32-40 uur)

Development, beheer en optimalisatie voor ruim 40.000 GPS track and trace aansluitingen. Releases van de nieuwe user interfaces, contact met grote leasemaatschappijen, hardware, hosting en simkaart leveranciers… en dat allemaal vanuit een ambitieus start-up kantoor in de buurt van Rotterdam!

De baan als Junior Developer
Samen met Front-end Developer en een Lead Developer zijn jullie verantwoordelijk voor ontwikkeling, beheer en technische vraagstukken van onze track and trace producten. Zo zoek je klantvragen die bij de klantenservice terecht komen uit tot op de bodem, weet je de juiste vragen te stellen aan de hosting, hardware en simkaart leveranciers en zet je de oplossing moeiteloos om in code. Als team dragen jullie frisse ideeën aan op het gebied van performance optimalisatie en gebruiksvriendelijkheid, van design tot en met ontwikkeling en testen.

Als Junior Developer houd jij je voornamelijk bezig met:

Jouw achtergrond als Junior Developer
We werken met een .Net omgeving en Microsoft tools, kennis hiervan is handig maar niet noodzakelijk. Belangrijker vinden wij de ervaring, die jij hebt opgedaan tijdens studie of stage, met het oplossen van complexe technische vraagstukken. Verder heb je een afgeronde opleiding, bijvoorbeeld Informatica of een soortgelijke studie.

Wij bieden jou als Junior Developer
Wij bieden een technisch inhoudelijke baan in een ambitieuze omgeving waarin je samenwerkt in een klein team met alle collega’s van marketing, sales, klantenservice en directie.

Verder bieden wij jou:

Over TrackJack
Wij weten dat rittenregistratie bijhouden en wagenparkbeheer gemakkelijk en soepel moet verlopen. Toch willen wij het net even anders doen dan anderen. Wij zijn continu op zoek naar manieren om het sneller, betaalbaarder, beter en slimmer te doen om zo de concurrentie een stapje voor te zijn.

Meer weten?
Wil je meer weten over deze vacature of eens een kop koffie drinken om de sfeer te proeven? Bel dan eens met ons via 010-8200190 en vraag om Sander de Potter of stuur een mailtje naar sander@trackjack.nl

René, Lead Developer @TrackJack: “Het gave is dat iedereen een beeld heeft bij wat je doet, mijn werk is heel erg zichtbaar

Deel deze pagina

Partners

close